Migráns Háború - Hogyan kell kezelni a muzulmánokat?

2016.08.02. 13:50 :: Dörnyei József

A teljes muzulmán világban vallásháború van. Ennek a nagy muzulmán vallásháborúnak egy hadszintere a migráns háború. Valószínűleg nem is a legnagyobb hadszintere semmilyen szempontból. Minket, EU polgárokat nyilván ez a hadszintér érdekel a legjobban, mert ez a háború itt zajlik, az EU-ban.

A muzulmán vallásháborúhoz nekünk semmi közünk. Lehet, hogy a "világ" hozzájárult a kitöréséhez, lehet, hogy nem. Mindenesetre a vallásháború kitört és nem úgy néz ki, hogy egyhamar véget érne. Egy vallásháború nagyon sokáig tud tartani, simán tarthat akár néhány száz évig is.

Ha egy olyan vallásháború folyik, ami az emberiség 1/6 részét érinti, akkor az már egy alacsony szintű világháborúnak felel meg. A gyakorlatban a harcok per pillanat már 3 lakott kontinensen folynak a 6-ból. Tehát a fél világ már lángokban áll.

Ilyenkor a jótét bugyuta lelkek azt szeretnék elérni, hogy ne bántsák egymást a muzulmánok. Ilyet a 66-os IQ-val rendelkező fiatal szépségkirálynők szoktak kívánni a TV-ben. Ne legyen senkinek semmi téveszméje, a muzulmán vallásháborút nem lehet leállítani. Kívülállónak főleg nem lehet. Amivel valóban segíteni lehetne az helyi diktárorok kinevezése/hatalomra juttatása és támogatása, bármit is tesznek. "Szép és lovagias" módszerekkel nem lehet megállítani egy vallásháborút. Szaddam hasonmása azonban pár év alatt képes megállítani a saját országában. De jobb nem nézni azt, hogy hogyan csinálja. A valódi megoldásra azonban nem látok esélyt. A 66-os IQ-val rendelkező EU és US politikusok nem fogják engedni.

A muzulmán vallásháború tehát folyni fog a saját ütemében tovább. Sajnos az EU-n belül is élnek muzulmánok és sok új muzulmán migráns is jön.

A megoldás EU szinten a muzulmán vallás gyakorlásának a betiltása.

Nem minden muzulmán ember igazán vallásos. Aki nem az, az nem fog résztvenni a muzulmán vallásháborúban és ezért nem is jelent veszélyt a többi EU állampolgárra.

Aki azonban nem tud lemondani a muzulmán hitről, az veszélyes és ki kell dobni az EU-ból.

A folyamat végén nem marad muzulmán hívő az EU-ban. Ami jó. Lehet, hogy ezer év múlva a muzulmán vallás konszolidálódik és nem akar már kiírtani minden más vallású embert a földön. Majd akkor lehet engedni a muzulmán vallást az EU-ban. De addig tiltani kell.

A gyakorlati kivitelezés jogi eszközökkel simán megvalósítható. Természetesen új politikusok kellenek, akik támogatják ezt a megoldást. A régiek mindent megtennének ellene. De ugye a régi politikusok leszerepeltek és biztosan le lesznek cserélve. Ezt a megoldást az új politikusoknak ajánlom. Hasonló megoldással kampányol Donald Trump is és egyelőre nyerésre áll.

komment

Címkék: EU Politika Világpolitika Migráns Háború

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr328907494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása