Jó tudni - Nyomtató otthonra v. kis irodába

2013.07.25. 21:13 :: Dörnyei József

Mostanra sikerült egy kicsit utána járni a témának. Van megoldás természetesen, ez pedig a lézernyomtató.

A lézernyomtató nem szárad be és nem használja a tintát akkor, ha nem nyomtat éppen. Sok olyan cég van, ahol itt is van lejárati idő a toneren, de ez nem akadályozza meg a további használatot. Ezt persze ellenőrizni kell a nyomtató választásánál.

A fekete-fehér nyomtató hasonló áron van, mint egy hasonló minőségű tintasugaras nyomtató.

A hátulütője az, hogy nincsen olcsón színes nyomtatás. Az emberek többségét ez azonban nem zavarja. Ha mégis kell pár lapot színesben nyomtatni, akkor megéri web-en keresztül berendelni a nyomtatást és pár napon belül megkapni az eredményt.

Szóval otthonra v. kis irodába érdemes inkább lézernyomtatót vásárolni. A gyártót ellenőrizni kell, hogy a lejárt tonerrel is lehet-e nyomtatni.

Amire még szvsz. érdemes figyelmet fordítani az a netes nyomtatás lehetősége. Ma már majdnem mindenhol van háló. A netes nyomtató előnye az, hogy bármiről lehet rá nyomtatni. Nem kell hozzá bekapcsolni a PC-t, amihez kötve van. Egy ilyen nyomtatót vásároltam ma este. A gyártót nem árulom el, mert nem reklámozok senkit, kivétel a Nemzeti Kapitalista Pártot. :-)

Ha jobban szeretnél élni:              Nemzeti Kapitalista Párt

Szólj hozzá!

Címkék: Jó tudni Technológia

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr695426680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása