FIDESZ - Maradnak a különadók

2013.04.18. 11:46 :: Dörnyei József

Rogán Antal nyilatkozott, maradnak a különadók, még a következő választási ciklusban is.

A nyilatkozatban még azt is megjósolta, hogy ha nem a FIDESZ nyeri a választásokat, a különadók akkor is maradnak, mert egy másik kormánynak sem lesz más választása, mint megtartani a különadókat.

Ezt a propaganda módszertant az MSZP-től tanulta el a FIDESZ. Az MSZP hangoztatta azt 8 éven keresztül, hogy "szarok vagyunk, de más sem tudná jobban kormányozni az országot".

Eléggé gyomorforgató propaganda, de működik, az MSZP-t újraválasztotta az istenadta nép...

Mindenesetre mind az akkori MSZP, mind a mostani FIDESZ propaganda hazugság. Simán ki tudja vezetni egy kormány a különadókat.

Sőt, egy jó kormánynak ki is kell vezetnie őket, mert iszonyatos károkat okoznak a gazdaságnak, kb. olyanok, mintha egy emberbe belelőnének 5-6 nyílvesszőt és úgy kellene neki futnia. Nyilván könnyebben menne nyílvesszők nélkül, még akkor is ha egyesek szerint a nyílvesszők szükségesek, mert arra akasztotta rá a cuccait.

A cuccokat át lehet akasztani máshová vagy vissza lehet adni, hogy cipelje az, akié...

Szólj hozzá!

Címkék: Politika FIDESZ Kormány Adórendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr645232933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása