Energia - Az ELMŰ felvette a kesztyűt, Németh Szilárd háborog

2013.02.23. 00:17 :: Dörnyei József

Az ELMŰ egy remek összegzést dobott össze az állami rezsicsökkentésről. Németh Szilárd, "Rezsi biztos" felháborodott a dolgon.

Az ELMŰ egy remek összegzést készített, nem lövöm le a poént, érdemes elolvasni.

Németh Szilárd a TV2 Mokka műsorában nyilatkozott, annak is a második felében. Nehezményezte, hogy a hazugságaikat tényszerűen megcáfolja a kirabolt cég. Hogy jön ő ahhoz?

A számomra legvisszataszítóbb megnyilvánulás az volt, amikor azt mondta, hogy Magyarországon egy sikeres ország, ezért kell az embereknek a rezsiköltségeit csökkenteni.

Ha Magyarország sikeres ország, akkor mindenkinek sokkal több pénzének kell lennie, mint eddig, Ha ez így van, akkor mellényzsebből tudják fizetni a rezsi számlákat, mint a Németek. Akkor meg mi a fenének van szükség rezsi csökkentésre?

Vagy talán Magyarországon mégsem az a hatalmas sikersztori és a lakosság már a rezsit is alig-alig tudja kifizetni?

Az energia árának csökkentése miatt az ellátásbiztonság egészen biztosan csökkenni fog. Hugó Chavez, ismert kommunista vezető is csökkentette az áram árát, aminek az lett a következménye, hogy pár éven belül hol volt áram, hol meg nem. Először csak ki-ki esett, de aztán félidős lett az áramszolgáltatás, napi 12 órát volt áram, 12 órát meg nem, véletlenszerűen.

Sokan elfelejtették már, milyen volt a kommunista Magyarországon az élet. Sok minden nem volt. Pedig az, ha nincsen valami, sokkal rosszabb, mintha drága, de van.

Most a neo kommunisták ezt akarják visszahozni. Olcsóbb lesz az áram és a gáz, de mikor lesz, mikor meg nem lesz. És az sokkal rosszabb, mintha drága lenne. Áram nélkül a teljes gazdaság és társadalom összeomlik. Ezt még a mai neo kommunisták ősatyja, Lenin is megértette. Legalább Leninre hallgathatnának a féleszű, kommunista FIDESZ-es honatyák...

Szólj hozzá!

Címkék: Kormány Energia

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr345099482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása