BKK - Elektronikus jegyrendszer

2013.01.26. 09:15 :: Dörnyei József

A BKK 2014-től kezdődően elkezdi bevezetni az elektronikus jegyrendszert. Az elhatározás elvileg jó, de az időzítést a politikához szabták, ami miatt nagyon könnyen kútba eshet a dolog.

2014 választási év. A választások előtt nem fogja engedni a kormány a rendszer elindítását. Ha a jelenlegi koalíció győz, akkor mehet tovább a projekt, mert sok problémától megszabadítaná a kormányt a jól működő és önfinanszírozóvá váló tömegközlekedés.

De ha az ellenzék győz, akkor a projektet megállítják. Ennek több oka van, elsősorban azért teszik majd, hogy ők is kapjanak a projekt odaítélésének a "díj"-ából. Másodsorban nem bíznak a jelenlegi döntés helyességében, ezért mindenképpen átnézik, nehogy egy szeretetcsomagot kapjanak.

Maga az elektronikus jegyrendszer a beléptető kapuival úgy hiányzik a tömegközlekedésbe, mint egy falat kenyér.

Megteremti a szükséges bevételeket, mert nem lesz lehetséges a bliccelés.

Kiszorítja a lumpenszocialista elemeket a metróból, amivel az utasok kényelmét és biztonságát szolgálja.

Előző bejegyzésem:

Budapest közlekedése

Szólj hozzá!

Címkék: Közlekedés BKK

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr225044481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása