Kormány - Változtatási pletykák

2013.01.02. 12:48 :: Dörnyei József

Több Magyar újság is említ pletykákat arról, hogy a kormány élén változások várhatók.

Az első és legfontosabb pletyka az, hogy Navracsics Tibor-t le szeretnék váltani a KIM éléről a külügy élére. A háttérben a pletykák szerint hatalmi harcok állnak, állítólag OV és Navracsics Tibor között komoly ellentétek vannak a NER és a szabadságharc ügyében, mármint Navracsics nem híve egyiknek sem.

Nincsen semmilyen információm a dologról, de ha van egy FIDESZ vezető, ráadásul a második ember, aki nem támogatja a NER és szabadságharc baromságot, az egy jó hír. Még akkor is, ha ezért már évek óta nyírja az első ember.

A második pletyka az, hogy Magyő állítólag távozik az NGM éléről. Ha az új ember jobb lesz, akkor ez a legjobb eseménye lehet 2013-nak. Varga Mihály, Csák János (MOL, Westel elnök) és Parragh László van az esélyesek között, bármelyikük jobb lenne Magyőnél.

A harmadik pletyka az, hogy Magyő felfelé bukik, az MNB elnöke lesz. Ez a hír nem jó, de nem nagyon rossz. Azért nem rossz, mert Magyő ott, ahol ma van, hatalmas károkat okoz minden nap. Ha bármi mást csinál, akkor az kifejezetten jó. Az MNB vezetését szvsz. rá lehet bízni. Azzal elboldogul. Persze lehetne jobb emberre is bízni, de szegény ember vízzel főz. A FIDESZ-nek nincsenek jó embereik, örüljünk, ha a NGM végre jó vezetést kap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr894991868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása