Devizehitel az önkormányzatnak - Soha nem tanulunk?

2012.06.12. 11:39 :: Dörnyei József

A kormány ma hagyott jóvá több önkormányzat számára további hitelfelvételt. Ez eléggé gáz a jelenlegi gazdasági helyzetben. Döntéselökészítö adatokat nem adtak meg, ezért könnyen nem lehet megtudni, vajon az önkormányzatok fejreállnak-e majd ettöl a hiteltöl vagy nem. Sajnos a hitelek között van deviza hitel is. Van, aki soha nem tanul? Pl. Lázár János... Nehezen elképzelhetö, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben másnak engedtek volna felvenni deviza hitelt.

Hódmezövásárhely €78,99M, 25 évre.

Magyar közlöny MK 12 069

A jelenlegi gazdasági helyzetben nem lenne szabad 25 éves hitelt felvenni, mert a kamatok per pillanat az egekben vannak, legalábbis egy Magyar önkormányzat számára. Célszerü lett volna max. 5 évre felvenni a hitelt és remélhetöleg 5 év múlva a Magyar gazdaság már nem lesz mély sz*rban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr234582885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása