Demokrácia - Most üt vissza a szólásszabadság eltörlése

2013.05.08. 09:36 :: Dörnyei József

Ahogy már korábban megírtam, a FIDESZ eltörölte a szólásszabadságot a parlamentben is. Szólásszabadság az utóbbi 100 évben soha nem volt Magyarországon, de a kommunizmus éveit leszámítva legalább a parlamentben létezett. A FIDESZ ebben is visszatért a kommunizmushoz és eltörölte a kényelmetlen szólásszabadságot.

Érdekes színjáték folyt le 2012 Decemberében, a Jobbik egyik képviselője zsidózott. Az ügy, mint minden zsidó ügy, fel lett fújva és ezt kihasználva a FIDESZ eltörölte a szólásszabadságot a parlamentben.

Nagyon gyanús az ügy, a trafik törvény, föld törvény akkor már javában készült és sejtették a bennfentesek, hogy nagy lesz a felháborodás, jobb lenne, ha nem mondhatnák el a véleményüket az ellenzéki képviselők, mert abból semmi jó nem sül ki a mutyizóknak. Ezért szvsz. felkértek egy Jobbikost, hogy mondjon már valami igazán csúnyát, majd erre hivatkozva befogták szó szerint a pofáját mindenkinek.

A szólásszabadság eltörlése az eddigi legnagyobb csapás a Magyar demokráciára. Az alaptörvénnyel való bohóckodás kismiska ehhez képest.

Most esett csak le mindenkinek, amikor az ellenzéki képviselők először megpróbáltak olyasmiről beszélni, ami tényleg nem tetszett a kormánypártnak. Be lett fogva a pofájuk.

Akkor kellett volna nagyobb zajt csapni, amikor betiltották a szólásszabadságot. De mivel a Jobbik és a zsidók voltak a terítéken, akkor ez senkinek nem jutott az eszébe... Most meg már késő.

Sajnos az ellenzékben is igen alacsony az IQ szint, nem csak a kormánypártban...

Az eredmény az, hogy arról lehet beszélni a parlamentben, amit a kormánypárt engedélyez.

Például ki lehet belezni egy teljes gazdasági szektort és elküldeni a híd alá az összes trafikost vagy földművest, szét lehet osztani a szajrét törvényesített korrupcióval a haverok között.

De aki ki merné nyitni a száját a törvényesített korrupció ellen vagy az ellen, hogy a híd alá küldjék a becsületesen dolgozó polgárokat, az megbüntetik vagy egyáltalán nem engedik felszólalni.

Magyarország soha nem volt demokrácia a rendszerváltás óta, mostanára pedig jobbára visszatért a kommunizmusba.

komment

Címkék: Demokrácia Parlament

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr995287619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása