Parlament - Zsidózás a parlamentben + a szólásszabadság eltörlése

2012.12.02. 20:10 :: Dörnyei József

Egy Jobbikos képviselő szerint zsidó listát kellene készíteni a parlamenti képviselőkről. Sajnos ezzel van tele a média.

Az ötlet rossz, nagyon sok szinten.

Igazából ha listát készítünk a zsidókról a parlamentben, attól nem változik semmi. Lesz egy listánk arról, hogy ki a zsidó képviselő és aki nem lesz rajta, arról meg tudjuk, hogy az nem az. Ennek nem sok teteje van, de ha lesz is egy ilyen lista, attól még nem dől össze a világ.

Ha nemzetbiztonsági kérdést csinálunk a képviselők származásából, aminek van értelme, akkor például előírhatnánk, hogy képviselő csak született Magyar állampolgár lehet, akinek nincsen és soha nem is volt más állampolgársága.

A Jobbik azonban nem veszi észre, hogy a jelenlegi kormány pont az ellenkező irányba mozog. Boldog boldogtalan lehet Magyarországon képviselő és szavazhat Magyarországon, csak annyit kell tennie, hogy megkérje a Magyar állampolgárságot.

Az is megérne egy misét, hogy vajon milyen kormány az, ami engedi, hogy idegenek beleszóljanak Magyarország vezetésébe. Ultraliberális. A FIDESZ legalábbis általában nem ultraliberális. De általában nem is túl intelligens, tehát a lépés beleillik a képbe. (Véletlen, esetleges, át nem gondolt döntések)

A Jobbik ellenzéke meg per pillanat a szólásszabadság további kurtítgatását szeretne elérni a tisztelt Jobbikos képviselő javaslata miatt.

Milyen az az ország, ahol még a képviselő sem mondhatja el a véleményét szabadon? Sztálin és Hitler boldogan néznek le kis hazánkra, mert olyan diktatúrát építünk dalolva, amit a két úriember valósított meg a környéken.

Ha a Jobbik nem túl értelmes képviselőkkel rendelkezik és azokat a nem túl értelmes szavazói be is juttatják a parlamentbe, akkor nekik joguk van ott azt javasolni, amit csak akarnak. Ha elképesztő baromságokat tudnak csak javasolni, akkor is joguk kell hogy legyen hozzá, mert ez a demokrácia.

Szólj hozzá!

Címkék: Demokrácia Parlament

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr44943570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása