BKK - Kamerákat szerelnek a járművekbe

2013.02.12. 21:22 :: Dörnyei József

Régi sara a posztkommunista Magyarországnak a köztulajdon (v. általában a tulajdon) védelme. A kommunizmusban felnőtt döntéshozók nem igazán tudtak mit kezdeni a bűnözéssel úgy általában. Hiszen a kommunizmusban nincsen szükség bűnre, mindenki annyit vesz ki a közösből, amennyit csak akar. Aztán felébresztette volna őket a valóság, ha hagyják.

Mindenesetre a rendszerváltás óta folyamatosan erősen kommunista értékrendű emberek ültek/ülnek a döntéshozó pozíciókban és eddig sikeresen megakadályozták azt, hogy a bűnözők ellen hatékonyan fel tudjon lépni a rendőrség.

Ne felejtsük el, hogy a kommunisták ősei mind elvetemült bűnözők voltak, Sztálin például rablógyilkos banda vezére, de Leninnek sem okozott problémát pár ezer ember kivégeztetése, ha nem tetszettek. A kommunisták mindig is pártolták a bűnözőket, ma is ez van Magyarországon, legalábbis általában.

Most üdítő kivétel, hogy a BKK elérte, hogy felszerelhessen folyamatosan működő kamerákat minden járművébe.

Ezzel el lehet kapni minden vandált és bűnözőt, aki csak felszáll a járművekre.

A vandálok által elkövetett rongálások eddig a BKK költségei közé tartoztak, a jövőben ez alig lesz.

Az egyéb bűnözők az utazó közönséget károsították eddig, a jövőben ez is sokkal, de sokkal nehezebb lesz.

A rendszer segít majd a bliccelők ellen is, akik lopnak a BKK-tól.

Minden kultúrállamban használnak kamerákat, kivétel nélkül. Mostantól Magyarországon is lesznek. Kijár a dicséret a BKK-nak, mert ezt eddig senki nem tudta elérni a rendszerváltás óta Magyarországon...

Szólj hozzá!

Címkék: BKK

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr935077409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása