Új Matolcsy csomag várható (2012.10.20.)

2012.10.20. 12:41 :: Dörnyei József

Még meg sem száradt a festék a legutolsó (2012-.10.17.), tehát 3 napja elkészített Matolcsy csomagon, de már várható az újabb.

Ahogy már megírtam, a 10.17. Matolcsy csomag 2 cigánykodást és 1 egetverő baromságot is tartalmaz. Ahogy már megírtam ezért várható lesz még egy csomag.

Sajnos az OV kormány gazdasági ismeretei jóval a bányászbéka szintje alatt van, ezért nem meglepő, hogy elkúrták - újra és újra.

Az előző (2012.10.17.) Matolcsy csomag

A várható újabb csomagban OV újabb adóemeléseket szándékozik meglépni.

Emelik a bankadót

A bankadó vágta tönkre a Magyar gazdaságot és eltemetett 300K munkahelyet eddig. Be fog jönni nekik az ígért 1M megszüntetett munkahely...

Emelik a közműadót

Ez az adó az egetverő baromság. Ezt nem ismeri el az EU, mint tervezetten beszedhető adót. Ha emelik, azzal nem érnek el semmit, mert továbbra sem fogják elismerni.

Energiaadó emelés

Ez egy jó adó. Most véletlenül jó felé botladozott a kormány. Az energiára szükség van, könnyen rá lehet terhelni a fogyasztóra az adót és 100% hatékonysággal be lehet szedni.

Vélemény

OV szavaival élve "Akármit csinálunk, sose elég"

OV hasonlít a rendőr fiára, Pistikére, aki soha nem érti, hogy miért kap ő mindig 1-est, akármit is csinál.

A bankadó kb. annak felel meg, amikor Pistike a papa kalapácsával veri a saját f*rkát. Közben üvölt, mint a sakál, mert iszonyatosan fáj neki. Ezt mindenki elhűlve nézi és imádkozik Pistikének, hogy hagyja abba.

Pistike nem érti, hogy miért kérik ezt tőle, de megígéri, hogy a kiskalapáccsal folytatja, abbahagyni nem hajlandó. Az ideges szomszédság már ennek is örül, mert zavarja őket az állandó üvöltözés, remélik, hogy a kiskalapács kisebb zajszintet jelent.

Aztán Pistike mégis bejelenti, hogy marad a jól megszokott kalapácsnál. A szomszédok idegesek lesznek. Erre Pistike elkezdi verni a f*rkát a nagykalapáccsal. A szomszédok lemondóan elsétálnak és vesznek füldugót...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr144859417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása