Politika - Németország harmadszorra akarja földig rombolni Európát 100 éven belül

2015.09.09. 19:29 :: Dörnyei József

Németország, illetve jeles vezetője Frau Merkel újra porig szándékozik rombolni Európát, ahogy elődei már kétszer megtették az utóbbi 100 évben.

Frau Merkel ugyanannyira megértő és kooperatív, mint közvetlen elődje, Adolf Hitler volt. Frau Merkelnek lehet, hogy sikerülni fog a nagy terv és végre kiírtja a Német népet örökre.

Ezzel még nem lenne nagy probléma, mert a Németek valahogy soha nem voltak "normálisak". Az egyéneket én személy szerint kedvelem, valamint jó autókat is tudnak gyártani, szóval szerintem kár lesz értük, de ha ilyen barmok, akkor felőlem mehetnek a süllyesztőbe.

A probléma azzal van, hogy jó Német szokás szerint nem csak Németországot akarja lerombolni, hanem az egész kontinenst. Herr Hitler nyomdokait követve egyenként töri meg az országokat, kihasználva Németország hatalmát és mindenki seggébe felnyom egy lóf*szt, aki ellenkezni mer vele.

Amit tervez, az az EU lakosságának lecserélése arabokra, négerekre, stb. népekre.

Évente 1,5M lakost tervez Németországba befogadni, akiknek a 90%-a 0-30 közötti, tehát fiatal. Számoljunk "csak" 1,3M új fiatal lakossal.

Ebben a korosztályban Németországban pontosan 13M polgár él.

Évente a lakosság 10%-át tervezi Frau Merkel lecserélni nem Európai emberekkel.

5 éven belül Németország 0-30 lakosságának a fele!!!! nem lesz Német!!!

 

Ezzel a lépéssel Németország igen rövid időn belül meg fog szűnni létezni. Maga az ország természetesen megmarad, a Német nép fog megszűnni létezni.

A dolgok természetéből adódóan a jelenlegi lakosságot a mostani migránsok ki fogják űzni az országukból, amikor elszabadul a pokol, összeomlik a gazdaság, az államirányítás, elszabadul a bűnözés. Lásd, mi történt Dél-Afrikában.

Az igazi probléma a mi számunkra az, hogy Frau Merkel nem csak Németországot akarja elpusztítani, hanem minden Európai országot vele együtt. Rá akarja kényszeríteni az összes EU országot arra, hogy ugyanolyan arányban fogadjon be migránsokat, mint ahogy ő teszi.

Aki ebbe belemegy, követi Németországot Verdunbe és Sztálingrádba.

Mind a kettő világháborúból későn lépett ki Magyarország. Nem kellene ezt a hibát újra elkövetni. Ha Frau Merkel elődeit követve újra fel kívánja égetni Európát, akkor csinálja. De nekünk most nem szabad követni a sírba. Ki kell tartani és nem engedni a nyomásnak. Ha máshogy nem megy, akkor ki kell lépni az EU-ból.

Az EU mindenképpen megy a lecsóba, ha Frau Merkel végre tudja hajtani a terveit. Az, hogy 5 évvel korábban lépünk ki, kifejezetten jó lesz.

Majd 5 év múlva szépen befogadjuk a Német menekülteket. Ők jöhetnek. De szavazójogot nem adunk nekik, mert megválasztanak megint egy borzalmas embert főnöknek. Ez valahogy egy szép jó Német szokás. Nekik kell az agyatlan diktátor.

16 komment

Címkék: Politika Migránsok

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr337773542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robur 2015.09.09. 20:59:25

Szerintem túlreagálod, a 1,5 milliót honnan vetted? Idén beszélnek 800 ezerről. Olvastam egy cikket 2020-ig 2,5 millió munkaerő hiánnyal számolnak Németországban. Valszeg. frau Merkel ezt akarja valahogyan ellensúlyozni. Más kérdés, hogy ezekkel a bevándorolókkal lehet-e.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2015.09.09. 21:50:42

@Robur:
A mai napon emelték meg az előrejelzést, először 1M-ra, majd 1,5M-ra.
Szerintem senki sem tudja, hogy mi jár Frau Merkel fejében, szerintem jobb is így.

A 2,5M-s hiányt simán lehet pótolni az EU-n belül.
Ma már minden munkát oda lehet telepíteni, ahova csak akarod. Amit nem lehet, arra bőven elegendő a hazai munkaerejük.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.10. 05:40:12

Merkel Hitler álmait szeretné megvalósítani. Le kell őt állítani.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2015.09.10. 08:46:05

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Hát. ez kb. annyira fog menni, hogy Herr Hitlert le lehetett állítani.
Mi azt tehetjük, hogy hagyjuk őket egyedül a halálba menetelni.

Robur 2015.09.10. 12:18:54

@Dörnyei József: A 2,5 ha jól tudom a jelenlegi bevándorlási ütemmel van számolva (minusz migránsok).

Robur 2015.09.10. 12:19:52

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Az már megvalósult. Gyak. a németeké Európa, másnak kevés beleszólása van.

Robur 2015.09.10. 12:21:54

@Dörnyei József: Ha kilépünk az EU-ból az kb. azonnali államcsőd, akkor mindenki kimenekül innen. Na az lesz a nemzeti katasztrófa!

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2015.09.10. 15:17:47

@Robur:
2,5M kezelhető. Semmi köze a migráns döntéshez.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2015.09.10. 15:19:25

@Robur:
Jobbak a makró számaink, mint az EU 90%-nak, beleértve Németországot is.

Ha kilépünk, az forint erősödéssel fog járni, jelentős erősödéssel. Menekülő deviza lesz a forint, egy nem EU ország az EU közepén. Lásd Svájc.

Robur 2015.09.10. 19:30:26

@Dörnyei József: Ne viccelj. Svájc teljesen más eset. Mi sosem leszünk az. A makró számok kb. semmit sem érnek. Ha kiesik a GDP-ből az EU támogatás az majdnem államcsőd, ha a bizalomvesztést, tőke menekülést nézzük akkor kb. biztosan. Mi lenne az államkötvényeinkkel? Arról nem is beszélve, hogy mindenki elkezd menekülni az országból.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2015.09.11. 00:14:04

@Robur:
Nem akarlak megbántani, de ezekhez a dolgokhoz nem igazán értesz.

Ha Németország elkezd harakirit elkövetni, szerinted hova fognak a Német cégek menekülni? Minden biztonságos közeli helyre, mint pl Magyarország, Svájc vagy Dánia.

Nem kimenekülés lesz, hanem bemenekülés.

A Német harakiri Magyarországból gazdag országot csinál.

Államcsődre pedig per pillanat esély sincsen. EU támogatással vagy anélkül, mindegy.

A Németeket ezen az úton nem lehet követni. Már kétszer megtettük, mi már tudjuk, hogy mivel jár, ha követed őket, amikor rájuk jön az agybaj...

2015.09.11. 13:14:49

@sbronzo:
ezzel az a baj, hogy azt a srácot, aki Afganisztánból v. Szomáliából eljutott idáig, azt vajon mi állítja meg, hogy Magyarországról elmenjen Németországba? Mert Auschwitzen kívül más biztos nem

Untermensch4 2015.09.12. 14:42:19

@Nűnű00: Al Caponét az adóhivatal állította meg. Ha az illegális sétálgatás európában országonként szabálysértés, bírsággal akkor a srác majd átgondolja hogy ha egyszer már elkezdték írni neki a jó vastag csekket a németeknél, érdemes-e azért visszamenni hogy börtönben ülve kb 15 év alatt letörlessze az adó módjára behajtható tartozást. Vázlatosan vmi ilyesmi. Ellenben magyarisztánban nincs ilyen hátrányos megkülönböztetés, állambácsi mindenkit eleve bűnözőnek tekint.

Untermensch4 2015.09.15. 21:45:40

@sbronzo: Aha, Merkel okos. Ha Szíriából meg innen-onnan a felsőfokú és a szakképzettek java megy európába akkor a "maradék" milyen államot fog működtetni? Mennyi idő amíg az összeomlik (újra) és az "alsóbb" népréteg is menni fog, valahová... talán oda ahol már úgyis van anyanyelvi orvos, autószerelő, tanár? Van valahol a mennyiségnél egy határ, alatta bevándorlás, fölötte népvándorlás.
süti beállítások módosítása