Politika - Visszajött a régi MSZP-SZDSZ csapat

2014.01.23. 11:03 :: Dörnyei József

Az Együtt kezdeményezésének vége az lett, hogy a nagy kavarások közepette visszajött a régi MSZP-SZDSZ koalíció, ami 8 éven keresztül vezette a csődbe Magyarországot.

A FIDESZ természetesen rekord gyorsasággal lecsapott a fejleményekre és azonnal erre helyezte át a kampányát. A választásokig fogjuk hallani az elmúlt 8 évet - megérdemelten.

A választások szempontjából valószínűleg ez az utolsó szög a koporsóban, ez a koalíció nem élvezi senkinek a bizalmát sem.

A FIDESZ érzékeli a helyzetet és ma már egyáltalán nem törődik azzal, hogy választások lesznek Magyarországon, haladnak a programjukban tovább, a kampányt nem is kapcsolták magasabb fokozatba, nem szükséges.

Elkezdhetném elemezni, hogy melyik társadalmi csoport miért szavaz melyik pártra és miért nem, de felesleges, mert a FIDESZ győzelme 100%. Ahhoz, hogy meg lehessen szorítani a FIDESZ-t, egy valamilyen szinten ütőképes ellenzéket kellett volna felállítani, ehelyett megkapta az ország az elkúrókat, mint dedikált ellenzéket.

Ha nem lenne ez a nagy gyűlölködés a két szocialista tábor között, akkor azt gondolnám, hogy a FIDESZ lefizette az ellenzéket. De van, ezért biztos vagyok benne, hogy maguktól ilyen hülyék.

Mindenesetre ennyire gyenge teljesítményt nem vártam a szocialista klikktől.

A választások április 6.-án lesznek. Szerintem nem érdemes elmenni szavazni, én biztosan nem fogok szavazni.

7 komment

Címkék: Politika Választások

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr265777950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zime 2014.01.23. 12:28:45

Én meg a Lajos pártjára.

bankvezér 2014.01.23. 20:45:52

Kedves Dörnyei úr !
Én azt javaslom, hogy mégis menjen el szavazni.
A szavazó lapra rajzoljon egy akkora pöcsöt, amekkora csak ráfér és írja alá, hogy az ábrán a magyar politikai elit látható. :))

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2014.01.23. 23:05:50

@bankvezér:
Általában nem szeretek durván fogalmazni, de kb. eltaláltad...

bankvezér 2014.01.23. 23:47:36

@Dörnyei József:
Itt van ez a cigány "politikus".
Addig sumákolt és "ügyeskedett", míg a végére csak eladta a magyar népet az oroszoknak. Akkor meg miért csodálkozik a világ, hogy a magyar ember nem kedveli a cigányokat? És ezt most komolyan mondtam...

Untermensch4 2014.01.24. 14:13:07

@bankvezér: már hogyne kedvelné? sokan szavaztak rá :)
szerintem a teendő elmenni és érvénytelenül szavazni, rajzolgatás helyett én inkább a "kötelet nekik" szignózást támogatom. ha már a politikai kartell ilyen színvonalú akkor ajándékozzuk meg őket a bunker-pszichózissal... ha sokan mások is így szavaznak.
aki nem megy el szavazni az valójában a nélküle kialakított eredményre szavaz.

bankvezér 2014.01.25. 14:02:34

@Untermensch4:
A rajzzal csak vicceltem. El kell menni választani, vállalni kell, hogy esetleg elvész a szavazatunk, de akkor is arra szavazzunk, aki kivezeti az országot a jobb és baloldali maffia érdekköréből.
Lehet, hogy nem elég a győzelemhez egy ciklus.
De a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik...

Free_soul 2014.01.28. 01:10:32

www.stop.hu/belfold/megszoritasok-semmiert-elbukott-a-szabadsagharc/1211728/

Ha ehhez a -11500 mrd ft.-hoz hozzávesszük azt, hogy a fidesz lerombolta a jogállamot, illetve európa szégyenei lettünk, azt gondolom, az mszp-szdsz kormány nagyságrendekkel kevésbé volt káros, mint a fidesz.
süti beállítások módosítása