Választások - Vezér nélkül a szocialista klikk

2013.11.11. 11:46 :: Dörnyei József

Vezér nélkül van még mindig és marad is a szocialista klikk. Ennek komoly következményei lesznek a választásokra.

Több interview is megjelent mostanában a sajtóban. A fejlemények azt mutatják, hogy a szocialista klikk körében komoly széthúzás van. Bajnai Gordon egyenesen azt jelentette be, hogy ő lesz a miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc nagy üzemben nyomja a pártját, a tagok radikálisnak mondhatóak, gyakran átlépik a politikában elfogadott határokat.

Az MSZP nagyon komoly gondokkal küzd, sok sötét dologba keveredett bele, ami megakadályozza, hogy az a kevés potenciális támogató csatlakozzon, akire még számíthatnának.

Amit a szocialista klikk nem vesz figyelembe az az, hogy az emberek 80+%-ban nem pártokra szavaznak, hanem miniszterelnök jelöltekre. A legtöbb szavazó nem ismeri a pártok programját, általában nem is érti. A szavazatát az emberre adja. Ha a szocialista klikk ember (vezető) nélkül indul a csatába, akkor mindenképpen elbukik.

A Jobbik töretlenül erősödik. A legutolsó komoly port felverő ügy a borosgazda esete, aki megvédte magát a lumpenszocialista bűnözőktől, erre megvádolta a rendőrség... Ennél jobb muníció nem kell egy választás előtt, mert az emberek 99,9%-a szerint rendőri túlkapásról van szó, valamint a becsületes emberek meghurcolásáról, ellehetetlenítéséről. Ez megint nyom 2-3%-ot a Jobbik alá és folyamatosan érkeznek ezek a bűnügyek.

A FIDESZ tartja magát, aminek elsőszámú oka az, hogy nincsen ellenzék.

A szocialista klikk a nyugdíjasokra hajt. De azok már betokosodott szavazók, hívők. Nem lehet semmilyen érvvel átállítani őket az imádott pártjuktól, bármi is legyen az.

A dolgozókat meg adóemelésekkel meg moslékosztogatással nem lehet megfogni. A lumpenszocialistákat igen, de azoknak a nagyobbik része nem szavazhat, mert büntetett előéletű...

Egyelőre még marad a Status Quo, az egyetlen nyitott kérdés még, hogy mennyire erősödik meg a Jobbik a választásokig. Ha eléggé, akkor a Jobbik lehet a valódi ellenzék.

Ha jól működő gazdaságot akarsz:              Nemzeti Kapitalista Párt

Szólj hozzá!

Címkék: Politika FIDESZ Választások Együtt 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr765626077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása