Igazságszolgáltatás - Nem kapott maximális büntetést Bándy Kata gyilkosa

2013.08.28. 18:07 :: Dörnyei József

A Pécsi Ítélőtábla helybenhagyta a Pécsi Törvényszék határozatát, amiben elítélték a gyilkost, de az ítéletet enyhítette, a gyilkos 25 év múlva szabadulhat. Az ítélet jogerős.

Az esetet nem írom le, mert közismert. A gyilkost ki kellett volna végezni, de még csak valódi életfogytiglant sem kapott.

Magyarországon drasztikusan szigorítani kell a kiszabandó büntetéseken, pl. az ilyen esetekben kötelező maximumot kell előírni. Sajnos ha lehetőséget adnak a bíráknak a mérlegelésre, akkor nem szabják ki a maximumot. Ez a Magyar bírák szégyene, de ez van.

A gyilkos pár év múlva meg fog gyilkolni valakit újra. Az az ember a Pécsi Ítélőtábla áldozata lesz, mert ha életfogytiglanra ítélik, akkor nem gyilkolhatna újra ez a lumpenszocialista bűnöző.

A többi lumpenszocialista bűnöző meg biztosítva van arról, hogy nyugodtan vadászhat a védtelenebb polgárokra, nyugdíjasokra, magányos nőkre, gyerekekre, megbüntetve nem lesz akkor sem, ha elkapják.

Szomorú nap ez Magyarország történelmében, egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz a ponthoz, amikor Magyarországon fegyvert kell viselni és ölni kell a lumpenszocialista bűnözőt. Akár engedi a törvény, akár nem.

A tiltott fegyverviselés ugyanis csak felfüggesztett börtön, de ha a lumpenszocialista bűnöző megöl, akkor annyi...

Ha jobban szeretnél élni:              Nemzeti Kapitalista Párt

2 komment

Címkék: Igazságszolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr985482296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asidotus 2013.08.30. 13:20:07

index.hu/belfold/2013/08/28/bandy_kata_gyilkosa_40_ev_mulva_szabadulhat/

Ebben az szerepel, hogy leghamarabb 40 év múlva jöhet ki, de még akkor sem biztos.
Akkor ez most hogy van?

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2013.08.30. 16:50:30

@Nűnű:
A legtöbb, ami adható az tényleges életfogytiglan.
süti beállítások módosítása