MNB - A Reuters címlapján van Magyö hatalomátvéle

2013.03.15. 09:14 :: Dörnyei József

Magyö elérte, hogy a Reuters címlapjára kerüljön. Egy igen jó cikket kapott a hatalomátvétele az MNB-ben.

A cikk szerint Magyö emberei az MNB folyosóin cirkáltak és telefonnal fotózgatták az irodákat, miközben még bent dolgozott a szerencsétlen, akinek az irodája megtetszett a fidesznyiknek.

Nagy Róza, főigazgató elfoglalta a bank legnagyobb, 50-60 fős tárgyalóját és most az az irodája. Igazából először az eddig nem is létező főigazgatói posztot foglalta el.

Magyö kirúgta a legjobb szakértők többségét. /Ezen nem tudok meglepődni, erős kisebbségi komplexusa van neki, az ilyen ember nem tűri meg maga mellett a tehetséget./

Az egész hatalomátvétel a kommunista időket eleveníti fel, aminek a visszaállításán szorgosan dolgozik Magyö és Orbán Viktor.

Az unortodoxia ugyanis egyenlő a kommunizmussal. Azzal a kommunizmussal, amit úgy egyébként elítél az ország alkotmánya. Persze ügyesen úgy van fogalmazva, hogy csak az 1989 előtti kommunizmus az, ami elítélendő. A most kiépülő, Orbáni kommunizmus nem ítélendő el, mert az más...

Szólj hozzá!

Címkék: Orbán Viktor MNB Matolcsy Kommunizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr595135782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása