A szocializmus öli meg a gyermekvállalást - bizonyíték az USA-ból

2012.12.02. 21:59 :: Dörnyei József

2008-tól az USA-ban szocialista elnök van és az USA egyre szocialistább. A gazdaságuk meg is itta a levét, de most nézzük más szempontból a folyamatot.

2008 és 2011 között 70-ről 63-ra zuhant 3 év alatt!!! a gyerekszületések száma 1000 (15 - 44 közötti) nőre. Ez egy nagyon durva esés, amivel az USA-ban ma már kevesebb gyerek születik, mint Franciaországban vagy Angliában.

Több cikket is írtam arról, hogy a szocializmus az oka annak, hogy kevesebb gyerek születik. Az USA-ban egészen Obama hatalomra kerüléséig jobbára kapitalizmus volt, igaz, enyhe szocialista iránnyal, de kapitalizmus.

Obama nagyon gyorsan szétverte a kapitalizmust és vele a gazdaságot is. A gazdasági mutatókat gyorsan lehet látni, a gyerekvállalás egy sokkal lassabb mutató, de eltelt már a szükséges idő és pontosan lehet látni, hogy a szocializmus az, ami csökkenti a gyerekvállalást. Az Óceán mindkét partján.

Forrás adatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr364943915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása