Átépítik az Erzsébet híd pesti hídfőjét

2012.11.20. 21:43 :: Dörnyei József

Régóta lehet hallani róla, most elkövetik, átépítik az Erzsébet híd pesti hídfőjének környékét. A csatolt videón jól látszik az új nyomvonal, lesz egy új lámpa is. Az aluljárót megszüntetik, helyette lesz a lámpa.

Kevés ember érti, hogy miért viszik a forgalmat felfelé. Más nagyvárosban pont a fordítottja a divat, az autó forgalmat egyre inkább a föld alá terelik. Lásd pl. Bécs és az S1 városi autópálya, amin balesetmentes időben dugó nélkül lehet átautókázni a városon.

Nem, nekünk forradalmi, unortodox közlekedést valósítanak meg a BKK "szakértői". A felszínre minden autóssal!

Az építkezés pont a választásokig fog tartani. Az Erzsébet híd nélkül valószínűleg fejre áll Budapest közlekedése. Mindenki átkozni fogja a BKK-t. Mondjuk eddig sem dicsérték őket, nagyon sokat nem lehet rontani a megítélésükön...

Lehet, hogy a PR-esek úgy gondolják, hogy ha valakinek érzéstelenítés nélkül fúrják a fogát, akkor hálás lesz, amikor ezt befejezik. Nem vagyok PR-es, lehet, hogy ez tényleg így van. De lehet, hogy nagyon sok Budapesti embernél húzzák ki nagyon a gyufát...

A tervek

Mindenesetre ha valaki a Ferenciek terén elhajít egy követ, nagy eséllyel eltalál egy olyan embert, aki ennél 10-szer hasznosabb módon tudná áttervezni a közlekedést. Például leviszi a forgalom nagyobbik felét a híd után a föld alá. De az olyan ortodox. Bécsben is azt csinálnák. Nekünk az miért lenne jó???

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr314917318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása