Egyre erősödik a kommunizmus - önkormányzati adósság konszolidáció

2012.10.27. 13:43 :: Dörnyei József

Sejtettem, hogy a kommunista FIDESZ újra kommunista eszközhöz nyúl az önkormányzati adósság ügyben. A kis falvak adósságát teljesen, a nagyvárosok adósságát pofára átvállalja az állam. 1200Mrd a teljes önkormányzati adóssághegy, ebből 600Mrd-ot tervez az ország nyakába venni a kormány.

A recept jól ismert a kommunista Magyarországról. A jól teljesítő cégeket szarrá adóztatták, a veszteséges, szar cégeket meg megtámogatták. Az eredménye a kommunista gazdaságpolitikának a csőd lett. 1989-ben ugyanis nem dalos jókedvükben adták át a kommunisták a hatalmat, hanem azért, mert csődbe vitték az államot.

Sajnos Magyarország elfelejtette már, hogy milyen volt a kommunizmus. Már csak a jóra emlékeznek belőle. Ezért megválasztottak egy kommunista pártot, ami most vezeti az országot.

A FIDESZ már eddig is ellopott a polgároktól 3000Mrd magán nyugdíjat, most az adófizetők nyakába lőcsöl 600Mrd adósságot.

Szétadóztatják a bankokat, ezzel kinyírják a gazdaságot.

Már csak az egy párt rendszer kell és vissza is ment Magyarország a kommunizmusba. Az AVH már majdnem elkészült...

Remélem, a választásokat engedi lebonyolítani a FIDESZ...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr294873064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása