Új adó ötlet - "Diplomás adó"

2012.12.23. 23:24 :: Dörnyei József

Új adóról kezdenek ötletelni emberkék, a diplomások SZJA-jára tennének 1,5%-al extra adót. Csak remélni meri most minden értelmes ember, hogy ezt nem valósítja meg senki... Sajnos a múltban voltak már olyan elkúrt törvények, amiket úgy tesztelt le az OV kormány, hogy először csak valaki ötleteként felmerült, majd a kormány "rátalált" és bevezette.

Nagyon rossz irányba menne el a kormány a diák tüntetések elöl, ha újra adót emelne.

Több üzenete lenne egy ilyen a lépésnek, egyik sem jó.

Az első üzenet az lenne, hogy a kormány azonnal meghátrál, ha tüntetnek ellene, függetlenül attól, hogy helyesen cselekszik vagy nem. Ez eddig nem volt így, pl. a korkedvezményes nyugdíjak megszüntetésekor kemény mert maradni a kormány a tüntetések ellenére.

A második üzenet az lenne, hogy a kormány nem szereti a képzett munkaerőt. Ez mondjuk igaz is, a kormányban felül reprezentáltak az alacsony IQ-jú, buta emberek, aki nyilván nem szeretik azokat, akik okosabbak náluk. A kormányban elég sok a cigányságból származó döntéshozó, akik szintén a saját értelmi szintjükön levő, SM képzettségű cigányokat akarják támogatni, amit meg is tettek az idei adóváltozásokkal.

A harmadik üzenet az, hogy a kormány, ahogy eddig is, adóemeléssel old meg bármilyen problémát. A kormány nem érti és nem is érdekli, hogy ez mit okoz a gazdaságban, mennyi munkahely szűnik meg emiatt és mennyit csökken a GDP.

Magyarország már most is egy kemény recesszióban van. Jövőre alsó hangon 2%-al tovább fog csökkenni a GDP, de lehet ez több is, ehhez csak annyi kell, hogy tovább emeljék az adókat.

Az OV kormány eddig 48%-ról 53%-ra emelte a teljes adóelvonás mértékét, ennyi adót még soha, senki nem emelt a kommunista rendszer lecserélése óta. A beruházások szintje, az építőipar dugába dőlt, 400+ ezer ember menekült el az országból. Már nincsen sok hátra, de a FIDESZ kormány még több mint egy évig fogja gyilkolni az ország gazdaságát és utána nagyon kemény munka lesz felépíteni mindent a romokból.

Sajnos Magyarország folyamatosan megy el egy kommunista irányba. A jó kommunista ugyanis képzetlen, ha lehet, még írni, olvasni sem tud. Dolgozni nem szeret, de ez nem baj, mert úgyis fog, csak minden 10 munkás seggébe kell állítani egy szuronyos katonát. A jó kommunista nem akar jól élni, nem is fog, mert SM-ek még annyit sem tudnak megtermelni, hogy a lakosság ne halljon éhen, lásd Észak-Korea.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr614979425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása