Politika - A "baloldal" mobilizálja a választókat -> a jobb oldalra

2015.09.21. 19:23 :: Dörnyei József

A "baloldal" illegális bevándorlópárti politikája mozgósítja a "csalódottakat". A "baloldal" a népesség túlnyomó többsége számára szalonképtelen lett. Jómagam már pár hónapja nem olvasok "baloldali" újságot, nem nézek "baloldali" TV csatornát. Van egy határ, amin nem lehet átlépni, mert akkor teljes mértékben elveszik a bizalom. A "baloldalnak" ez most sikerült.

Az augusztusi választási felmérések most kezdenek befutni és a legkevésbé kormánypárti irodák is komoly változásokról adtak hírt.

A FIDESZ a biztos szavazók között 55% körüli értékről sikeresen ledolgozta magát 37%-ra a tavaly ősszel elkezdett politikai ámokfutásával. (Internetadó és társai) Ez 18%. Van olyan párt Magyarországon, aminek soha nem volt 18% támogatottsága összesen... 18% az nagyon, de nagyon sok. Most a támogatottság visszaerősödött 44%-ra. Az 7%. A 7% is meghaladja sok másik párt támogatottságát - egy jelentős emelkedés történt.

A "csalódottak" nagyobbik része nem ment át a "baloldal"-ra, hanem "nem szavazó" lett belőle. A "baloldal" ténykedései még mindenkiben élnek (devizahitel és társai).

Az illegális bevándorlók özöne aztán tiszta vizet öntött a pohárba. A "baloldal" vezérkara befogadná őket, lecserélné a Magyar népet egy másikra. Nem tudni, mennyit fogadnának be, van bőven, 3 milliárd összesen. Ha "csak" a ránk jutó 60 millió illegális bevándorlót fogadnák be, a Magyar népnek és kultúrának vége. A kultúrának mindenképpen, de jó eséllyel minden Magyar állampolgár életének is vége pár évvel a nagy "befogadás" után, amikor feltűzik az "új" magyarok a "régi" magyarok fejét a települések főterén leszúrt cölöpökre, ahogy az náluk szokás.

Az IS elfoglalja azokat a muzulmán területeket, ahol nincsen erős hatalom bármilyen okból. Magyarország, ahol egy gyilkosságot 2,5 év valós börtönnel meg lehet úszni - egy gyenge ország. Teljesen képtelen egy olyan támadó ellen védekezni, ami élve elégeti az elfogott katonákat és lemészárolja a teljes lakosságot - nőket és gyerekeket is - ami nem pont az ő vallását követi.

Ilyen népséget csak egy hazaáruló enged be Magyarországra.

Nem példátlan az eset, a Török sereg így foglalta el Buda várát. GYF akkori felmenői álltak akkor éppen őrségben és valahogy nem vették észre a bevonuló janicsárokat. A történelmi eset azért is érdekes, mert Magyarországot akkor is hátba támadta Ausztria, ahogy most is teszi.

Visszatérve a témához, a "baloldal" véglegesen eltávolodott az országtól. Vannak támogatói. A lakosság teljes 2%-a támogatja a "baloldal" vezérkarának az ötletét, hogy mindenkit fogadjunk be válogatás nélkül, aki csak jönni akar. A 2% az nem lesz elég. Most nincsen hatalmon a baloldal és belátható időn belül nem is lesz. Nem tudni, ki lesz hatalmon, de ők nem.

A "baloldal"-nak természetesen van egy saját törzs tábora. Ennek a tábornak az életkora azonban igen magas, szvsz. valahol 50 és 100 között. Ebből a táborból sok "nem szavazó" lesz még a választásokig. A teljes "baloldal" most 30%-on áll. Ez az szám a választásokig még jelentősen csökkenni fog, ahogy a a választók rádöbbennek, hogy a "baloldal" elárulja az országot.

Aktivizálódni fog még nagyon sok választó. OV nem vezette különösen jól az országot "békeidőben". Most, puskaporos időkben kiderült azonban, hogy mekkora szerencséje van Magyarországnak, hogy pont most vezeti OV. Az ország meg fogja bocsátani OV-nek a hibáit, a "baloldal"-nak pedig soha nem fogja megbocsátani az árulást. OV szvsz. nem tud olyasmit elkövetni, ami veszélyeztetné a 2018-as választási sikerét...

Magyarország is különösen szerencsés, hogy nem GYF vagy egy hasonló hazaáruló vezeti az országot. Már itt lenne legalább 60M illegális bevándorló és kb. mostanában érkezne az IS, meggyilkolni a lakosságot. GYF pedig minden nap türelemre intené a "Magyarokat", hogy ne morogjanak, önként menjenek el a főtérre, ahol lefejezik őket és feltűzik a fejüket egy cölöpre. A "bevándorlóknak" ez a szórakozásuk és igazán nem illik megsérteni őket...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr37806944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.22. 05:38:43

A ballib oldal mindig képes megtalálni mi az ország érdeke, majd az azzal ellentétes álláspontra állni azonnal. Ez náluk genetikai eredetű tehetség.

Aztán majd 2025-ban Gyurcsány fog adni egy interjút, melyben elmondja, hogy hibás volt a 2015-ös kampánya.

Untermensch4 2015.09.29. 20:49:09

" OV szvsz. nem tud olyasmit elkövetni, ami veszélyeztetné a 2018-as választási sikerét..."
Ez így szerintem nem pontos. Inkább olyat nem tud tenni amivel ő maga 1-2 %-nál több szavazóját lökné át a baloldalra. A 2018-as sikerét viszont veszélyeztetheti ha a szavazói egy részét áttolja a jobbikhoz, az pedig sikerülhet ha rosszul találja el a hintapolitika ütemét és erre a jobbik felől többször lecsapják a magas labdát.
süti beállítások módosítása