US - Jön a második Mad Max korszak

2014.12.22. 16:22 :: Dörnyei József

A US bűnözési helyzet jelentős átalakulás előtt áll. Jön a második Mad Max korszak.

Az eseményeket az indította el, hogy a US-ben kisebbségbe került a fehér ember (ők kaukázusinak hívják).

A többsége került nem fehérek közül sokan rasszisták, utálják a fehér embert.

A fehér rendőrnek, tűzoltónak, katonának sokkal nehezebb dolga lett, mint eddig.

A rendőrség a szabad fegyverviselés miatt kb. 1990-től kemény intézkedéseket tehet meg akkor, ha valakit megállít. Előtte a rendőrt simán lelőtték, az intézkedések tehát szükségesek.

Az intézkedésekbe beletartozik az is, hogy az ellenálló bűnözőt lelövik. Ha nem tennék, akkor a bűnöző lőné le a rendőrt.

Az utóbbi hónapokban a rasszisták az összes olyan eset ellen elkezdtek tüntetni, ahol a fehér rendőr lőtt le valakit. Az összes esetben kiderült, hogy a fehér rendőr teljesen szabályosan járt el, de mégis, a rasszista tömeg gyújtogatott, rendőrök és polgárok sérültek meg. Az sem segít, hogy az elnök fekete, de szerencsére neki annyi esze volt, hogy nem foglalt állást a rendőrség ellen.

A rendőrség ellen most már terror jellegű támadásokat is elkövetnek a rasszisták, meggyilkolják a rendőröket. Ilyenből több eset is van.

A politikusok a rendőrség ellen álltak ki - elsősorban természetesen a fekete politikusok.

A rendőr szakszervezetek tiltakoznak és sok mindennel fenyegetőznek.

A halálbüntetést betiltó államokban eközben már most bűnözési hullám van kialakulóban, elsősorban súlyos bűncselekményeket követnek el jóval többet.

A US nagyvárosainak egy részén volt már egy Mad Max korszak, amikor szó szerint csak felfegyverkezve lehetett elmenni a sarki boltig is és a polgárok pár havonta teljesen biztosan részt vettek egy éles fegyveres összecsapásban.

A jelenlegi tendencia az, hogy a US első körben vissza fogja vágni a rendőrök jogait, tehát náluk sem lehet majd lelőni senkit. A válasz természetesen az lesz, hogy a rendőrök akkor majd nem állítanak meg senkit - kivéve nyilván a teljesen ártalmatlanokat - ezzel az összes bűnöző szabad kezet kap.

Rendőrség nélkül a US-ben a bűnözés kb. a 10-szeresére fog emelkedni. Olyan Mexico jellegű lesz.

A nagyvárosi bűnözés már ma is legalább az EU átlag 7-10-szerese. Ez fog a 10-szeresére nőni.

Ez számunkra csak annyiban lényeges, hogy a US kiutazás a jövőben valószínűleg extrém veszélyesnek fog majd számítani. A kimenekülőknek eddig sem javasoltam a US-t, de ezentúl még kevésbé javaslom.

komment

Címkék: US Igazságszolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr807004621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazsmost 2014.12.22. 20:57:55

van akik azt mondják h isteni igazságszolgáltatás, hogy a fehér ember (a volt rabszolgatartók legalábbis) így bűnhődik az aljadék feketék által, kellett nekik behurcolni őket;
személy szerint ebben nem hiszek de megdöbbentőnek tartom h ennyire kiveszett az önvédelem és a fennmaradás ösztöne az é-amerikaiakban; sajnos nem emlékszem melyik visszaemlékezésben olvastam h a '70-es években a liberális amerikaiak között divat volt alkalmanként feketének eladni a házat (ami egyébként kb. elképzelhetetlen volt) egy normális környéken, majd beköltözött a család és a testvérek, a rokonok, a família és hozták magukkal a szokásaikat, hagyományaikat és azonnal leesett a szomszédos házak ára, eladhatatlanná váltak, ill. csak feketék vették még; és így ment tönkre a környék; meglepő h kishazánkban is van nagyon hasonló viselkedésmotívumokat mutató réteg, akiket szintén álságosan nem lehet megkülönböztetni.....

Untermensch4 2014.12.22. 22:45:46

@balazsmost: nem csak és nem mindenhol a feketék. a "latin" az érdekesebb. floridában a kubaiak, az egykori mexikói tagállamokban a mexikóiak aratnak olyan demográfiai győzelmet mint az albánok koszovóban...

savrola 2014.12.22. 23:48:40

Az USÁ-ban már 14-15 éve is a legmagasabb volt az emberölések száma, úgy, hogy NY akkor vált az USA legbiztonságosabb metropoliszává... Van még hova romlani?

Robur 2014.12.23. 19:47:25

Nem értem ezt az agyalágyultságot. Más fejlett államokban miért nincs ilyen?

Untermensch4 2014.12.23. 20:39:42

@Robur: usa is very "special"... :) nézz meg bármilyen országot ahol vallási fundamentalistáknak jelentős politikai befolyásuk van (sz-arábia, vatikán, irán, usa, é-korea...) mind furcsa több szempontból

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2014.12.24. 00:58:13

A US Közép Amerikához képest bűnözés mentes ország. Van még bőven hova süllyedni.

A US kultúrájában az egyéni agresszió nagyon mélyen bele van ágyazódva.

Magyarországon agresszív vadmalacnak hívjuk az olyan embert, amilyen a US átlag polgár.

A US kultúra alapvetően más, mint az Európai. Innen vándoroltak ugyan ki legalábbis azok, akik alapították, de az Európai kultúrát nem vitték magukkal, hanem létrehoztak egy sajátot.

Az EU-hoz képest nagyon magas bűnözés (csak a nagyvárosokban) része ennek a kultúrának.
süti beállítások módosítása