Adórendszer - Emelik a gyereket nevelők adókedvezményét

2014.09.13. 12:38 :: Dörnyei József

A jelenlegi havi 10K-ról havi 20K-ra nő a 2 gyerekes családok havi adókedvezménye gyermekenként. A dolgozóknak ennyivel kevesebb adót kell fizetniük.

A vörös sajtó természetesen össze-vissza hazudozik az ügyről, azt hazudják, hogy a kormány extra 20K-t ad havonta a gyereket nevelőknek. Ez szemenszedett, bicskanyitogató hazugság.

A kormány ennyivel kevesebbet vesz el a gyereket nevelőktől. Egy fillért sem ad.

A vörös sajtó lumpenszocialista párti újságírói nem tudják felfogni azt a tényt, hogy minden forint, amit a dolgozó megkeres, az övé. Az állam ebből elvesz adókkal, hogy az eltartottaknak is jusson, de attól még a pénzt a dolgozó kereste meg és nem az eltartott.

Ha az állam kevesebbet vesz el, akkor azzal még nem ad. Csak kevesebbet vesz el. Óriási a különbség.

Az állam az eltartottaknak ad pénzt, amit a dolgozóktól vesz el.

A mostani adókedvezménnyel a gyereket nevelő dolgozóktól kevesebbet vesz el.

Eddig gyerekenként havi 10K volt az adókedvezmény, most havi 20K lesz. Egy gyerek nevelése alsó hangon havi 100K költség, szóval van még hely az adókedvezményre.

A módszer ideális, mert csak a dolgozók kapnak adókedvezményt, a lumpenszocialista gyereket nevelők egy fillért sem kapnak ebből. A lumpenszocialisták gyerekeire semmi szükség, ezért az a jó, ha minél kevesebb születik, lehetőleg egy sem.

Most már csak a családi pótlékot kell teljesen eltörölni és abból is adókedvezményt csinálni.

Szólj hozzá!

Címkék: Adórendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr776694393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása