Politika - Jól kibaltáztak az állatvédők a liberális pártokkal

2014.05.21. 20:00 :: Dörnyei József

Az Emberi Jogok Európai Bírósága elkaszálta a tényleges életfogytiglan büntetési tételt. Ez pont az EU választások előtt történt. Az esetnek hatalmas a visszhangja, a liberális pártok óriási győzelemként ünneplik, pedig hatalmas pofon ez nekik egy bukott választás után.

Magyarországon a lakosság kb. 95%-a tényleges életfogytiglan párti és kb. 65%-a halálbüntetés párti.

Tehát a lakosság, a választók körében ez vörös posztó, senki sem akar gyilkosokat szabadon engedni. A többség simán felakasztatná őket.

A liberális pártok most nyilvánosan ünneplik a döntést, ezzel ássák a saját sírjukat az EU választáson ami itt van a sarkon, május 25.-én lesz. Nem lesz mód visszaszívni a hülyeséget és arra sem lesz idő, hogy a választók elfelejtsék. Minden választó emlékezni fog erre és az összes liberális párt durván veszít a szavazóiból, a maradék 5%-ot tudják egymás között felosztani, aki életfogytiglan ellenes.

A sajtóban ráadásul a liberális újságírók egy része hazudozik, azt állítja, hogyha valaki tényleges életfogytiglant kap, akkor azt nem lehet szabadon engedni, ha kiderül, hogy nem ő volt a tettes. Ez egyszerűen nem igaz, ha kiderül, hogy a tényleges életfogytiglanos ártatlan, akkor bizony szabadon lehet engedni, sőt, a köztársasági elnök meg is kegyelmezhet neki, ha úgy dönt. Tehát a liberálisok nem csak ünneplik a győzelmüket a 95% felett, hanem még hazudoznak is. Ez aztán még jobban ellenük hangolja a közvéleményt és a szavazókat.

Maga a döntés sajnos borítékolható volt. Strasbourgban a bűnözők jogai számítanak, az áldozatok jogai meg le vannak xarva.

OV bejelentette, hogy harcolni fognak a döntés ellen. Ennek az egyetlen módja az, ha Magyarország kikerül a bíróság hatásköréből. A bíróság az Európa Tanács része, de szerencsére semmi köze az EU-hoz. Magyarország következmények nélkül kiléphet az Európa Tanácsból vagy részleges tag lehet, tehát az Európa Tanács tagja marad, de a Emberi Jogok Európai Bírósága alá nem tartozik.

Más módszer nem létezik ez ellen, az NKP programjában is szerepel a második verzió, mert így lehet visszaállítani a halálbüntetést.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr116191042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EXO 2014.05.21. 20:25:40

Nekem az EU-ról a következő a véleményem:
Görögország: 33 éve EU tag, munkanélküliség 28%
Spanyolország: 28 éve EU tag, munkanélküliség 26%
Svájc: nem EU tag, munkanélküliség 3%
Mondhatni attól hogy EU tagok még nem lesz kolbászból a kerítés, mivel Brüsszelnek aztán sikerült megakadályoznia, hogy egyes tagállamai olyan mély válságba kerüljenek, amibe a 30-as években sem voltak.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2014.05.21. 20:29:10

@EXO:
Az EU elvileg jó fele viszi a tagállamokat. Az Európa Tanács szvsz. kifejezetten rossz irányba.

Az EU egyébként határozottan engedélyezi még a halálbüntetést is, van rá fejezet az alapszerződésben. Ha jól emlékszem, GB tetette bele, sok más állam támogatásával a háta mögött.

Robur 2014.05.21. 21:47:16

@Dörnyei József:
Azt hittem lesz bejegyzés az államadósság növekedésről. Nagyon szemérmesen hallgatsz róla.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2014.05.21. 22:51:26

@Robur:
Minden napra egy cikk, ezzel is el voltam maradva. :-)

Untermensch4 2014.05.21. 22:55:43

@Dörnyei József: "Az EU egyébként határozottan engedélyezi még a halálbüntetést is, van rá fejezet az alapszerződésben"
ebben az esetben a probléma megoldása egyszerű. egy óvatlan pillanatban vissza kell állítani a halálbüntetést de olyan végrehajtási utasítással a törvényhez ami a parlament 100%-os igen szavazatát igényli minden egyes kivégzéshez. ha ez nincs meg akkor bizonytalan ideig elhalasztva. plusz egy törvény vagy beleírni az alapizébe hogy halálbüntetés-ügyben csak ügydöntő népszavazás után léphet a parlament. liberálisék örülhetnek mert már egyetlen képviselőjük elég hogy hősies nem szavazatával megvédjen egy életet. ha nagy a szájkarate kívülről, egy népszavazás, előtte kellőképp felhergelve a zembereket...

Clear-water 2014.05.22. 09:47:02

Nem baj, minél több sötét képviselőt az EU parlamentbe. Remélem rájönnek végre ott is, hogy nem vesznek be olyan tagokat melyek még a barbárság korában leledzenek, mert csak több kára van mint haszna. Görögországot sem kellett volna bevenni, meg egyetlen keleti országot sem, amíg nincs legalább 20 éves parlamentális történelmük és normális adókultúrájuk.
Most az történik, hogy a rendesen adózó országokból keletre az új EU országokba áramlik a pénz, ahol lenyúlják őket, és offshoreba ki is mennek az országból, az egész EU-ból.

2014.05.23. 23:00:58

Szerintem a megoldás a nanorobot, ami csak a gyilkosokat öli meg.
Persze nem a gyilkos génekkel rendelkezőket, mert akkor mind meghalunk.

Untermensch4 2014.05.24. 08:33:58

@Diorella Queen: azért skynet legyen olyan méretű hogy nagyító nélkül is megtaláljuk... :)

2014.05.24. 12:58:58

@Untermensch4: Az nem jó.Nem lehet sunyi módon beadagolni a nyomorultaknak és az arra érdemeseknek.

Untermensch4 2014.05.25. 08:20:40

@Diorella Queen: ami elromolhat az el is romlik. jobb ha az alkalmazott technológia "átlátható". a nyomorultak és az arra érdemesek a mai módszer szerint olcsón öldökölhetik egymást vagy meghalhatnak (rendőr)autóban...
süti beállítások módosítása