Választások - Visszanyalt a fagyi a FIDESZ-nek

2014.03.20. 21:23 :: Dörnyei József

Meghalt Welsz Tamás, egy rendőrautóban, miközben irodájából a rendőrségre vitték. A FIDESZ szempontjából a létező legrosszabb időpontban távozott el az élők sorából.

A FIDESZ lejárató kampányt időzített az MSZP ellen - a híres Simon Gábor ügy - aminek egyik szereplője volt Welsz Tamás, ő szerezte be az Afrikai útleveleket az MSZP kádereknek, amely útleveleket aztán az MSZP vezető káderei pénzmosásra használtak fel a gyanú szerint.

Az útleveleket is Welsz Tamás házában foglalta le a rendőrség házkutatás során.

Welsz Tamás halála ebben az ügyben azonnal gyanúba keveri a FIDESZ-t. Abszolút nem érdeke a FIDESZ-nek az, ami történt, még a gyanú nélkül sem, de a gyanú ennek ellenére ott lesz, kimondva-kimondatlanul.

Az ellenzéknek, minden oldalról azt már sikerült beültetni a fejekbe, hogy a FIDESZ maffia módszerekkel irányítja az országot. Ebben a FIDESZ persze segédkezett is, mert sokszor valóban maffia módszerekkel kormányzott. Mindenesetre a maffia kép megvan.

Egy hirtelen haláleset egy "ügy"-ben egy rendőrautóban borzasztó kárt tud tenni a FIDESZ-nek. Magyarországon hosszú ideig volt kommunizmus, amikor a rendőrök szabadon agyonverhettek bárkit, akit csak akartak. Ezt senki sem akarja vissza, de tényleg senki. Még a megrögzött kommunisták sem.

A FIDESZ szempontjából visszanyalt a fagyi, mert a jól felépített és időzített ügyészi és rendőrségi akció visszafelé sült el. Most ők vannak védekező pozícióban és minden áron be kell bizonyítaniuk, hogy nem a rendőrök verték agyon Welsz Tamást. Ez lehet, hogy könnyű lesz, lehet, hogy nehéz, de mindenképpen komoly politikai károkat okozott és pont a választások előtt pár nappal.

Mentek már el választások ilyen ügyek miatt a történelemben.

A nyertes szvsz. nem a klikk lesz. Hanem a nevető harmadik, ebben az esetben a Jobbik. Az LMP mostanában elég sok "zsidó" támadást kap a nyakába, sokszor a klikktől, ami eltereli tőlük a választókat a Jobbik felé. A "zsidó" támadás, amikor elkezd valaki már megint ausschwitzozni, meg nácizni... Ez a Jobbik felé tereli a nem zsidó szavazókat, márpedig Magyarországon van kb. 20K zsidó, tehát szavazás szempontjából kb. nulla.

Azt hittem, hogy unalmas lesz a választás, de a főnök mindig tud meglepetést okozni...

16 komment

Címkék: Politika Választások

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr125871637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zime 2014.03.21. 10:39:01

Érdekes, most nem értem a logikádat. Koronatanukat nem annak érdeke eltüntetni, akire nézve terhelő vallomást tehetne? Szóval...

bankvezér 2014.03.21. 12:12:51

Talán nem szerzi meg a Fidesz-Kdnp az 50 %-ot .

Clear-water 2014.03.21. 13:05:33

@Zime:
nem, én is azt hiszem, hogy ez most inkább a fidesz nyakába ömlik, bar azt hiszem most tényleg egy véletlen halálesetről van szó. Fontos körülmény azonban, hogy rendőrautóban történt a dolog.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2014.03.21. 15:48:01

@Zime:
Ha éjszaka öngyilkos lett volna 6 golyóval, kiugorva az ablakon, majd azt gondosan becsukva maga mögött, akkor az MSZP-re terelődött volna a gyanú. Ha azonban rendőri őrizet alatt egy rendőrautóban hal meg véletlenül, akkor a mindenkori kormányra terelődik a gyanú.

salv 2014.03.21. 15:49:13

@Zime: Talan azert tettek el lab alol, mert par fideszes nagykutya is erintett volt az ugyben (akar ugy, hogy ok rendeltek meg a hamis utleveleket mszp-sek szamara), es rajuk is terhelo vallomast tett volna. Ha valaki egy rendorautoban hal meg, akkor kb. annyi a valoszinusege annak, hogy az mszp tette el lab alol, mint annak volt, hogy 2002-ben az ellenzek csalta el a valasztasokat.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2014.03.21. 15:49:25

@Clear-water:
Egyetértek, szerintem is véletlen haláleset volt, de ezt most kétséget kizáróan és azonnal bizonyítani kell, mert ha nem, akkor egyre nagyobb károkat okoz az ügy a FIDESZ-nek.

És a választások után már teljesen mindegy, hogy mi derül ki az ügyről.

fudosin 2014.03.21. 15:50:31

Ha most lenne egy értelmes kommunikátor a klikkben, akkor előhúzhatná azt a szerencsétlent, aki azután halt meg pár hete, hogy erős nyomásra eladta a szoftverét az államnak. Egymás mellé rakva őket szép kis botrányt lehetne kavarni...

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2014.03.21. 15:51:05

@salv:
Pontosan az ilyen pletykák fognak elterjedni, illetve már most terjednek.

salv 2014.03.21. 15:52:28

Egyebkent nem ez volt az elso furcsa halaleset mostanaban: kapitalizmus.hvg.hu/2014/03/06/az-eroszakos-allamositas-elso-halottja/

Szerintem ot is a fidesz tette el lab alol.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2014.03.21. 15:52:36

@fudosin:
Már megtették, tegnap Veres János az Egyenes beszédben.

salv 2014.03.21. 15:57:25

Aki kelloen szolgalatkesz a hatalom fele, azt esetleg nem nyirjak ki. Idezet a mult heti HVG-vol:

"Pap Géza: Zsebében remélheti az évtized ezermilliárdos üzletét, a Déli Áramlat gázvezeték magyarországi szakaszának kivitelezését, és ekkor ébred rá, hogy hajlott korára tekintettel inkább nyugdíjaskodna – ezt a történetet igyekszik elhitetni az Olajterv-csoport nemrégiben kiszállt cége révén 62 százalékos fő tulajdonosa, Pap Géza. A régi vágású mérnökember, számos szakmai kitüntetés birtokosa a stallumok mellett valamiért helyénvalónak gondolta tavaly beszállni Garancsi cége mellé a Videoton klubba is – mint a Népszabadsággal közölte, baráti viszonyuk késztette erre. A 14,4 milliárd forint saját tőkéjű, 2012-ben 5,5 milliárd forintos eredményt elért és 2,6 milliárdos (2010-ben 17 milliárdos!) osztalékot termelt Olajterv-csoport, amely az utolsó simításokat végzi a magyar–szlovák gázvezeték magyarországi szakaszának 35,6 milliárdos munkáin, a közelmúltban az energetikában újonc hosszútávfutó, Polonyi István érdekeltségébe került, akinek nehéz lesz szabadulnia a strómanság látszatától."

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2014.03.21. 15:58:03

@salv:
A FIDESZ maffia módszerei köztudottak...

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2014.03.21. 16:07:51

@salv:
Ha nem tudod legyőzni az ellenségedet, állj be szövetségesnek...

Kialakulóban van a Magyar FIDESZ hű gazdag réteg. Ezek vagy kinyírják a jelenlegi gazdag réteget vagy beolvasztják.

Oroszországot is pont így kormányozzák. A gazdagok között csak rendszerhű emberek maradhatnak.

Ezért nem érdemes Kelet-Európában a gazdagok közé törekedni. A gazdagoknak mindenképpen részt kell venni a politikai csatározásokban és néha ebben bele is lehet halni.

Kelet-Európában a felfelsőbb vállalható társadalmi osztály a felső közép osztály...

EXO 2014.03.21. 18:03:56

A 94-es választás előtt a Horn karambolozott, ami után az egész balos média azt szajkózta, hogy merényletet követtek el a Horn ellen. Kérdés, hogy ezt az ügyet most fel tudják-e így használni. Szerintem nem mert a Fletó elriasztja a bizonytalan szavazókat,de az LMP meg a Jobbik nyerhet a dolgon.

bankvezér 2014.03.22. 09:52:13

Okos hozzászólásokat olvasok.
Örülök,hogy nem elvakultan,hanem reálisan gondolkodnak az itt kommentelők.

bankvezér 2014.03.22. 09:59:40

Én emlékszem, hogyan oldotta meg a Fidesz a "Letelepedési Államkötvény" kibocsátását. Volt, aki szerint a kötvény árusítása hazaárulás, én ezt a véleményt sosem fogadtam el. Mostanra már kiderült,hogy nehezen nyomon követhető, nagyértékű lopásról van szó!
A Fidesz-fiúk ofshor strómanjai a kötvényeken nagy hasznot realizálnak, a magyar állam kárára.
süti beállítások módosítása