Gazdaság - Miért mondott csődöt az "Unorthodox" Gazdaságpolitika?

2013.05.28. 11:17 :: Dörnyei József

Nemrégen néztem meg a "Mythbusters" "Square Wheels" epizódjának ismétlését. Azonnal az "Unorthodox" gazdaságpolitika jutott az eszembe.

Elvileg a négyzet alakú kerék jobban működik, mint a kör alakú. Pl. jóval nagyobb a tapadása és nem kell kézifék. A gyakorlatban azonban nem működik...

Elvileg az "Unorthodox" gazdaságpolitikai is jobban működhetne, mint az "Orthodox". A gyakorlatban azonban nem így van.

A Magyar gazdaság már 3 éve négyzet alakú "Unorthodox" kerekeken fut. Egyre több alkatrész esik le az autóról és egyre rosszabbul vannak az utasok is. Persze van, akinek tetszik, de azért ezek a kisebbséghez tartoznak.

Az epizód végén a képeken szereplő autóból roncs lett. Sok alkatrész leesett róla, a felfüggesztés tönkrement és a végén az autó teljesen mozgásképtelen lett.

Az "Unorthodox" gazdaságpolitika hasonlóan teljesen tönkre fogja tenni a Magyar gazdaságot. Ezért lenne érdemes lecserélni azokat, akik felszerelték a négyzet alakú kerekeket...

Videó

https://www.youtube.com/watch?v=QF7odK55gkI

Szólj hozzá!

Címkék: Politika Gazdaság Választás

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr335328915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása