Ingatlan - Könnyebb lett a vétel, sokkal

2013.04.23. 10:00 :: Dörnyei József

A Google aktiválhatta Magyarországon a Streetview szolgáltatását. Nagyon sok egyéb mellett nagyságrendekkel megkönnyíti az ingatlanvásárlást is.

A Streetview nagyon egyszerűen működik. Elindítjuk a maps.google.hu oldalt vagy letöltjük a Google Maps programot és ránavigálunk a célterületre. Ha a térkép alapján belőttük az utcát, ahol szívesen vennénk ingatlant, akkor beléphetünk a Streetview-ba úgy, hogy a kis narancssárga emberke figurát ráhúzzuk az egérrel a kinézett utcára.

Máris az utcán vagyunk és végigautózhatunk rajta, közben bárhol megállhatunk és 360 fokban körbenézhetünk. Jobb képet kapunk a környékről, mintha elmentünk volna oda.

Amint megvan pár számunkra megfelelő utca, rá lehet keresni, hogy van-e ott eladó ingatlan, majd a pontos leírás és fényképek alapján meg lehet szemlélni, hogy az ingatlan hogyan néz ki kívülről.

Nagyon sok időt meg lehet ezzel spórolni, mert csak oda kell majd elautózni, ami eleve megfelel nekünk kinézetre.

Persze a szolgáltatás másra is alkalmas, pl. ismeretlen helyre indulás előtt körbe lehet autózni a környéket, hogy amikor élesben ott vagyunk, ne kelljen már keresgélni.

Szólj hozzá!

Címkék: Ingatlan Technológia

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr315242579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása