FIDESZ - OV-t megverték, pedig csak lopott

2013.03.22. 09:03 :: Dörnyei József

Orbán Viktor a rezsicsökkentésről nyilatkozott a Kossuth rádióban. Elmondta, hogy milyen sokat kapott a lopás közben a tulajdonosoktól. Panaszkodott, hogy a tulajdonosoknak erős szövetségese van, a szemét rendőrök meg bíróság. De ő megmutatja, ki a tolvaj a gáton és ő ezentúl is lopni fog, ha elkapják, ha elverik, ha nem.

Lopni bocsánatos bűn Orbánéknál Amit nem lehet megbocsátani, az az, ha valaki tiltakozik a lopás ellen, netán elveri vagy feljelenti a tolvajt. Emiatt hajlandó akár erőből is lopni. (Ezt rablásnak hívja a büntetőjog)

Az érvelés tipikusan lumpen-szocialista. A lumpen-szocialistákra tökéletesen jellemző, hogy magukénak érzik a más tulajdonát, sőt, ha a tulaj nagyon ugrál, akkor arra is felhatalmazva érzik magukat, hogy lecsapják.

Nem csoda, hogy Magyarországon annyira elszaporodtak a lumpen-szocialista bűnesetek. Magyarország vezetője is lumpen-szocialista elveket hirdet és valósít meg a parlamentben. Ha a miniszterelnök szerint szabad, sőt, helyes lopni attól, akinek van (és nem veri agyon a tolvajt), akkor a nép követi a példát és szintén megy "öregezni".

Az energiaszolgáltatók pedig első körben 50-80%-al vágták vissza a beruházásokat. Pár napig Észak Magyarországon a lakosság megtapasztalhatta, hogy mi van akkor, ha nincsen áram. Érdemes a riportokat végigolvasni, mert még a FIDESZ uralma előtt gyakori lesz az áramkimaradás Magyarországon.

Az áram ugyanis nem tud magától eljutni a fogyasztóhoz. Ha nincs drót, trafó meg szabályozás, akkor nem is jut el. Hugó Chavez fénykorában kb. félidőben volt áram a lakosságnál. A Magyar államot ismerve, nálunk még ennyire sem fogja futni.

Szólj hozzá!

Címkék: Orbán Viktor FIDESZ

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr425162032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása