US - Az erősödő szocializmus növeli a szegények létszámát - statisztika

2012.12.21. 01:57 :: Dörnyei József

Ahogy már régebben írtam a szocializmus erőssége közvetlen kapcsolatban van a szegények számával. Minél szocialistább egy ország, annál több benne a szegény ember. Az US-ban most közzétett adatok bizonyítják az állításomat.

1989-ben az US-ban 31M (~12%) polgár élt a szegénységi küszöb alatt. Ez a szerencsétlen tömeg 2011 év végére 48M (~16%) polgárra duzzadt.

1989-hez képest 2011-ra a US 3-szorosra növelte a segélyezés összegét (inflációt beleszámolva)

Világos az összefüggés. Minél több a segély, minél erősebb a szocializmus, annál több a szegény ember is.

Ha valaki csökkenteni akarja a szegény emberek számát, illetve arányát a társadalomban, akkor le kell építenie a szocializmust. Csak a kapitalizmus képes csökkenteni a szegénységet.

Ez első hallásra ugye nehezen hihető, de bizony így van.

A szocializmus első hallásra jól hangzik, de a gyakorlatban elszegényíti a társadalmat, valamint növeli a társadalomban az egyenlőtlenségeket. Pont az ellenkezőjét teszi, mint amit ígér és amit várnak tőle a szavazói.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr84975710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása