Leminősítette Magyarországot a S&P

2012.11.23. 20:37 :: Dörnyei József

Bóvli alatt voltunk, most az alá soroltak be. Az ok természetesen a gazdaságpolitikai elkúrás, amit a FIDESZ a választások óta bemutatott. 1,5%-os recesszió van most, az elemzők csak rosszabbat várnak. Államadósságot nem sikerült lefaragni, ami azt jelenti, hogy csökkenő teljesítmény mellett az államadósság nőni fog.

Eddig mi voltunk a legdaliásabb legény a lumpi közben. Most már nem. Hátrébb sorolódtunk, a rendes emberek már nem is látnak minket, mert oda, ahol ma Magyarország van, rendes ember már nem jön.

A NGM természetesen a bíróra fogja a dolgot. "Nem is úgy volt az kérem, Bíró úr."

Ismerős a szöveg, az ítéletet azonban a bíróság hozza, ez a dolgok rendje. Magyarországot most újra elmarasztalták, mint többszörös visszaesőt.

A NGM-nak már nagy gyakorlata van a magyarázkodásban. Persze ehhez az kell, hogy valaki igazán, de nagyon keményen balfasz legyen. A lumpenszocialista bűnöző is jól ismeri a törvényt, nem véletlenül...

Sajnos a leminősítés borítékolható volt. A legutolsó Magyő csomag hazavágta az összes álmot a jövő évi GDP növekedésről.

Magyarország egyetlen reménye az, hogy a kimenekültek elég sok pénzt hazautaljanak és az itthon hagyott üres állásokba legyen elég szakember, aki el tudja végezni a munkát.

Jobb kormány gazdaságpolitikára csak akkor kell számítani, ha a jelenlegit oda küldi a nép, ahova való, a történelem szemétdombjára. Addig szívás lesz.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr234922224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pdw (törölt) 2012.11.23. 21:33:20

Termeszetesen a fityiszre en sem szavaztam, de (plane) 2008ota amikor ezek a "nagy" hitelminosito cegek csak "velemenynek" neveztek a kulonbozo besorolasukat, azota ki es miert hinne el, illetve kit es miert erdekelne hogy ezek mit mondanak?

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2012.11.24. 10:22:14

@pdw: A befektetőket érdekli, amit mondanak. Nincs értelme kritizálni a bírót. Lehet, de értelmetlen.
süti beállítások módosítása