Leépít a Ryanair Ferihegyen

2012.11.23. 10:44 :: Dörnyei József

Jelentősen csökkenti aktivitását a Ryanair Ferihegyen. 40%-al csökkenti a járatai számát 10 járatot teljesen megszűntet.

Sokszor a kevesebb a több. A Ryanair részleges kivonulásával csökken a fapados járatok száma, ami pozitív. A Ryanair utasait sátrakban tartotta a reptéren és gyalog kellett kimenniük a gépekhez. Jó, ha az ilyen szolgáltató elhagyja az országot és elmegy valahova máshova. Javasolnám pl. Indiát, ott talán elmenne ez a minőség.

Ha rajtam állna, akkor a Nemzeti közlekedési hatóság helyében előírnék egy minimum szolgáltatási szintet a reptéren, amit minden szarrágó fapados társaságnak meg kell vásárolnia. Ha nem teszi, akkor mehet, ahova akar.

Az eset tanulsága az is, hogy a Magyar Wizzair képes volt a nagypofájú és jóval nagyobb Ryanair-t legyőzni. Mert jobban ismerik a piacot és úgy általában jobbak.

A fapados járatok csökkenésével csökkenni fog Budapest zajterhelése. Ez is üdvözlendő. Ha valaki zajong, akkor legalább fizessen érte...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr494921253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása