Növekedtek a FIDESZ esélyei az újraválasztásra

2012.10.01. 09:12 :: Dörnyei József

Schiffer András, az LMP volt frakcióvezetöje bejelentette, hogy az LMP semmiképpen nem lép szövetségre az MSZP-vel. Ezzel gyakorlatilag eldölt a következö választás eredménye.

Az interview (HVG)

Az eredeti elemzésem

Ahhoz, hogy a FIDESZ legyözhetö legyen, egy teljes ellenzéki összedfogásnak kell történnie. Ahogy már az eredeti elemzésemben leírtam, ennek az esélye minimális.

A 3 nagy ellenzéki párt közül az MSZP-LMP viszonyban van legkisebbb ellentét. Ha ezt nem tudja az LMP lenyelni, akkor vajon hogyan tudna együttmüködöni a Jobbikkal?

Márpedig _minden_ ellenzéki pártnak össze kellene fognia még a _választások elött_ ahhoz, hogy a FIDESZ-t le tudják gyözni.

A magyar nemzet egyik gyengéje, hogy nem tud együttmüködni. A FIDESZ remekül ki is használja ezt az adottságot, meg fogják nyerni a következö választást, erre kell készülnie mindenkinek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr734812875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása