Magasvasút a XVI. kerületben

2012.05.22. 10:31 :: Dörnyei József

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) elkezdett egy magasvasutat tervezni a XVI. kerületbe - a jelenlegi hÉV helyére.

Sajnos a BKK-nál nincsen olyan ember, aki személyesen is látott magasvasútat. A magasvasút szörnyü látvány, lepusztult ipartelepek és lezüllött gettók kelléke.

De nem ez a legnagyobb baj vele, hanem az, hogy iszonyat hangos. A fogtömések tesztelésére lehet pl. jól használni, mert ha valaki alatta áll, amikor átrobog felette egy vonat, akkor minden - nem tökéletes - fogtömése azonnal kiesik.

A XVI. kerület egy villanegyed, Budapesten kiemelkedö minöségü életteret nyújt azoknak a szerencséseknek, akik ott lakhatnak. Ha a magasvasút megépül, az egész XVI. kerületböl gettó lesz. A házak eladhatatlanok lesznek, a lakók el fognak költözni, mert nem fogják bírni a zajt. Az üres házakba lumpik és drogosok fognak beköltözni.

Szerintem ezt nem hagyhatják a lakók. A BKK-t most azonnal le kell állítani, amíg nem késö. Ha már elkezdik építeni a magasvasútat, akkor vége lesz a dalnak...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr134531270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása