EU - Kecskére a káposztát

2016.07.14. 11:29 :: Dörnyei József

A management szándékairól mindig sokat elárul az, hogy az egyes feladatokat kire bízza. Az EU bevándorlási biztosa Dimitrisz Avramopulosz. Abból az országból érkezett - Görögországból - ami semmibe vette az EU törvényeket amikor a bevándorlást meg kellett volna állítani. A többi EU ország nyakába sózta a bevándorlókat. Amikor neki kellett volna gondoskodni a bevándorlókról, akkor abban nem jeleskedett. Élénken tiltakozott a Balkán útvonal lezárása ellen, kiemelve Magyarország szerepét.

Nem meglepő, hogy most is pontosan ebben az irányba megy tovább. Neki egyetlen cél lebeg a szeme előtt: Görögországban ne legyenek bevándorlók. Az, hogy a többi EU országgal mi történik, nem érdekli. Görögország szvsz. egyébként sem igazi tagja az EU-nak. Nem szeretik az EU-t, ott tolnak ki az EU országokkal, ahol csak tudnak. A Németeket kifejezetten utálják. A legtöbb bevándorló Németországba tartott, hát, ennek ők csak örültek.

Természetesen nem Dimitrisz Avramopulosz a hibás. Valaki úgy döntött, hogy Dimitrisz Avramopulosz legyen az EU bevándorlási biztosa. Az a felelős, aki őt bízta meg a feladattal és nem pl. egy Magyar biztost. Egy Magyar bevándorlási biztos azon munkálkodna, hogy a bevándorlókat kint tartsa az EU-ból. Természetesen az EU vezetése pontosan tudja ezt és ezért van Görög biztos a poszton és nem Magyar.

Az EU vezetése hazaárulókból áll. Továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy az EU egy nagyon káros szervezet és menthetetlen. OV hisz abban, hogy az EU menthető, de külső szemlélőként, reálisan elemezve a dolgokat jól látszik, hogy egy szélmalom harcot vív. Nem tudom elképzelni, hogy ebből a csatából nyertesen tudjon kijönni. Persze szeretném, ha nyerne, de nem látom, hogy lenne esélye.

3 komment

Címkék: EU Migránsok

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr438887072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogdan Balázs 2016.07.14. 16:42:17

Esetleg korábban mint 2020. Ha Olaszország és a Deutsche Bank egyszerre (azaz 1 évben) ömlik össze, akkor az nagyon fog fájni mindenkinek. Hiába mekkora kárt okozna, talán ez segíthetne végre felbomlasztani az EU-t és talpra állítani a nemzeteket.

Köszönjük, jó írás.

Független Bankár

Untermensch4 2016.07.16. 23:15:43

Az EU-nak "csak" két betegsége van. Az egyik a rákos viselkedésre hajlamos bürokrácia, a másik a túlterjeszkedés.
A bürokrácia-rész orvosolható, kevesek fétise de vannak is akik tudják egyszerre bonyolultan és jól csinálni. A németek.
A túlterjeszkedés már keményebb dió. Az eddig megfigyelhető egyéb részletek alapján azt feltételezem hogy amit S.P.Huntington a "Civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása" címűben írt az nagyobbrészt fedi a valóságot. Ebben az esetben románia, bulgária és görögország mentalitásilag inkompatibilis az EU-val ezért amíg ki nem operálják, folyton meg fogják betegíteni.
Mellékszál, de ugyanezen logika alapján ukrajnából is csak vmekkora nyugati darabjára érdemes az EU-nak hajtani, akkor is ha a keleti fele oroszországé lesz mert ez csak nagy költséggel késleltethető de elkerülhetetlen.
Ha optimista akarok lenni akkor a görög bevándorlási biztos kinevezése az "immunválasz" eleme hogy segítse a kilökődést ami mégsem műtét.
süti beállítások módosítása