Pletyka - A FIDESZ szándékosan gyengíti a forintot

2013.03.22. 11:23 :: Dörnyei József

Gonosz pletyka terjeng a médiában. Állítólag a FIDESZ szándékosan gyengíti a forintot. Nem igaz.

Senki sem szarik szándékosan a saját gatyájába. Van, akivel előfordul, mert gyakran rosszul méri fel a távolságot a legközelebbi WC-ig, de biztosan nem szándékos a dolog.

A FIDESZ az utóbbi héten sok mindent megtett azért, hogy erősítse a forint árfolyamát.

A FIDESZ értelmesebb emberei nyilatkoztak a forint védelmében.

A FIDESZ kevésbé értelmes emberei is mondtak valamit a forintról. Pl. Kósa Lajos is megszólalt és azt mondta, hogy "jó lenne" egy erősebb forint. Legalább a kívánság megvan még Kósa Lajos részéről is.

A FIDESZ legkártékonyabb embere már 1 hete nem nyilatkozott semmit, pedig szokott. Most mégis hallgat Matolcsy MNB elnök, ami annak a jele, hogy erélyesen rászóltak, hogy pofa be.

Sajnos Orbán Viktorra senki sem szólhat rá, hogy pofa be, ezért megint előszedte a rezsicsökkentés témát. Nem kellett volna. Na de ki mondja meg a tisztelt miniszterelnök úrnak, hogy most pofa be?

Magyarország viszont per pillanat a földön fekszik és mindenki belerúg, akibe a kormány az hivatali ideje alatt belerúgott. Sajnos a lista szép hosszú.

Mindenesetre a forintot a FIDESZ nem gyengíti szándékosan. Gyengül az magától is.

Szólj hozzá!

Címkék: Orbán Viktor Matolcsy FIDESZ Gazdaság

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr25162274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása