EU - Magyarország kidobható az EU-ból

2013.03.16. 20:22 :: Dörnyei József

Ahogy már többször is írtam, Orbán Viktor EU szkeptikus, neki nem tetszik az EU és az általa képviselt demokratikus értékek. Politikailag nem vállalható be, hogy ő lépjen ki az EU-ból, de ha az EU rúg ki minket, akkor Orbán Viktor csak egy áldozat.

Az EU már gondolkozott arról, hogy kirúgják Magyarországot az unióból. Nem meglepő, azok után, ami Magyarországon a FIDESZ hatalomra kerülése óta történt. Könnyen lehet, hogy Orbán Viktor tényleg ki akarja rúgatni Magyarországot az EU-ból, ezért teszi azt, amit tesz.

A következmények katasztrofálisak lennének Magyarország számára, igen gyorsan alulról néznénk Albániára. A már kimenekült lakosságot valószínűleg visszatoloncolnák Magyarországra. Magyarország pedig lezárná a határait. Visszatérnének a kemény kommunista idők, 1989 előttről.

Amire Orbán Viktor nem gondolt, az az, hogy ha megtörténik 1956 újra, és ő is pontosan tudja, hogy meg fog történni, akkor senki nem fogja megmenteni a neo-kommunistákat. Hiába ment többször is Putyinhoz, semmi esélye annak, hogy  Oroszország beavatkozik, amikor a neo-kommunistákat körbe aggatják a körúton és alájuk gyújtanak, hogy ne fázzanak. Ott fog véget érni a történet.

Magyarországot nem irányíthatja diktátor, mert megöli a nép. Csak úgy lehetséges a diktatúra, ha idegen és nagyon-nagyon erős csapatok támogatják. A helyi katonaság és speciális alakulatok nem tudják megvédeni a diktátort. Orbán Viktor lehet, hogy másképp gondolja, de téved (ahogy majdnem mindig...) Jobb lenne, ha nem próbálná ki, mert nagyon sok másik ember is meghal, ha forradalom lesz újra.

Jó lenne, ha a nála sokkal okosabb Horthy Miklóst venné példaképnek, aki nagyon okosan hagyta, hogy valaki más, egy miniszterelnök irányítsa az országot. Akit a nép választhatott. Ha pedig elkúrta, Horthy Miklós szépen elzavarta és a nép választott egy másikat. A nép ezzel a leosztással tökéletesen elégedett volt és soha nem lázadt fel Horthy ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: Orbán Viktor Magyarország EU Kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr295138554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása