Politika - Szigorítják a cenzúrát a parlamentben

2013.05.27. 14:16 :: Dörnyei József

Ha valaki a kormánypártnak nem tetsző bejelentést tesz a parlamentben, akkor komoly pénzbüntetésre számíthat. Ez azonban nem elég a kormánypártnak - le akarják tiltatni a fizetésből a büntetést.

A nagy kérdés, hogy mi lesz a következő lépés, ha ezek a renitens ellenzékiek továbbra is a kormány ténykedései ellen mernek felszólalni?

A következő logikus lépés szerintem a deres. 10-15 vesszőcsapás az ellenzéki képviselő hátsó felére kellő tisztelet biztosít.

Ha ez nem jön be, akkor újra lehet nyitni valamelyik internálló tábort, ahova pár évre le lehet ültetni a szabad szájú ellenzékit. De ez még mindig nem az "igazi" megoldás, mert nagyon feltűnő lesz a sok üres szék a parlamentben.

A "végső megoldás" természetesen az, ha az ellenzéki képviselőt kivégeztetik, lehetőleg minél gyorsabban. Ilyenkor az ellenzék úgyis gyorsan jelöl majd egy újat, aki remélhetőleg tanul az esetből és nem csak befogja a száját, de még a kotta szerint is szavaz. Az igazán jó "ellenzéki" képviselők még a nagy vezért is dicsérik legalább 4-szer egy évben, hogy meglegyen a Nemzeti Együttműködés rendszere.

Lassan, de biztosan halad az ország vissza a kommunizmusba...

Szólj hozzá!

Címkék: Politika Demokrácia

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr135320422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása