Politika - Bizonyíték került elő Trafik ügyben

2013.05.10. 12:19 :: Dörnyei József

Büntetőjogi következményei lehetnek a Trafik ügynek, mivel bizonyíték is előkerült. Valaki hangfelvételt készített egy FIDESZ gyűlésről, ahol szétosztották a trafikokat. A felvétel előkerült és most már bizonyíték.

A következő tételek lehetségesek: hivatali visszaélés, vesztegetés, befolyással való üzérkedés.

A FIDESZ szempontjából azért óriási a gáz, mert nagyon sok embere érintett benne és nem szeretnék, ha tömegesen tartóztatnának le vagy akár csak hallgatnának ki FIDESZ vezetőket.

Elvileg a FIDESZ-nek teljhatalma van és le tudja teljesen állítani a vizsgálatot, de ha ezt megteszi, akkor meg a választások mehetnek rá (valószínűleg rá fognak menni).

Az eset tipikus a Mekk mester pártra. Nem csak a gazdasághoz, de a joghoz sem ért szinte senki sem a FIDESZ-en belül, aki mégis, az nem ül döntéshozó pozícióban.

Nem véletlen, hogy minden másik parlamenti párt nagy energiákat fordít és fordított arra, hogy a szennyes ügyeit a lehető legnagyobb titokban tartsa. Beleértve a FIDESZ-t is. Tehát a pénz Nokia dobozokban cserélt gazdát, a dologról alig valaki tudott bármit is. Ha bukott valaki, mert mindig elkapnak valakit, akkor csak néhány ember bukott. Azok mentek a levesbe, de a párt többi tagja nem.

A FIDESZ-szel elszaladt a ló. Már nem figyeltek arra, hogy titokban lopjanak, hanem a teljes párt minden tagja nyíltan lop. De ha ezzel megbuknak, akkor nem pár ember megy a levesbe, hanem most pl. a FIDESZ összes vidéki pártbizottságának minden tagja, sőt, a vezetőségből is simán belekeveredhet jó pár emberke.

Ezért mozgat meg most minden követ a FIDESZ, mert most tényleg ég a ház és eddig csak benzinnel sikerült locsolgatni, ami pedig nem egy jó módszer, legalábbis az oltásra nem.

2 komment

Címkék: Politika FIDESZ

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr355292743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fudosin 2013.05.10. 13:28:34

Kíváncsi vagyok a folytatásra. Ügyes húzásnak találtam Viktor részéről ahogy a "rászorulók" pályázatának felülvizsgálatával megpróbálta a legnagyobb felháborodást kiváltó rész kiiktatásával megállítani a problémát. Most úgy tűnik, nem jött be...

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2013.05.10. 14:24:40

@fudosin: Már régen nem arról van szó, hogy ki mennyi csontot kap. A FIDESZ most már a 2014-es választásokért, tehát a túlélésért küzd.

Az ellenzék a választásokig fogja forgatni a sebben a kést, ez teljesen biztos. Tocsik, Zuschlag ügy lett ebböl...
süti beállítások módosítása