BKK - Újabb félelmetes baki

2012.10.29. 11:53 :: Dörnyei József

A BKK az új Magyar, forradalmi balfaszkodás állatorvosi lova. Ha valaki ostoba, semmitérö FIDESZ által létrehozott szörnyedvényt akar látni, akkor nem kell messzebb mennie a BKK-nál.

Most kiderült, hogy az egész BKK-nál senki sem beszélni angolul.

A BKK ellenörök karszalagján "Jegyellenör" felirat angolul "Revenue Inspektor" - Vagyonosodási ellenör szerepel.

Gyakorlatilag mindent elmond ez a BKK színvonaláról. Írni, olvasni sem tud az ott évi 10Mrd-ért etetett FIDESZ pereputty...

A fénykép

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr614876599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charybdis 2012.10.29. 18:38:15

Azért ezen a blog is vannak zavaró helyesírási hibák, pl. az eggyel újabbi bejegyzésben: "töke ellenes kirohanások". A hosszú magánhangzók hiányoznak, illetve több szót kellene egybe írni. Egyébként a tartalom jó.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2012.10.29. 19:18:44

@Charybdis: Hosszú ö és ü csak este van. Az egybeírási szabályokat meg rábízom a helyesírás ellenőrzőre, ha nem jó, az nem az én bűnöm.

A BKK egy kapitális hibát vétett, ami átment végig a szervezeten és a kutya nem vette észre. Ez mindent elmond a cégről.
süti beállítások módosítása