Politika - Ha kvóta, akkor dobjuk szét egyenlően a lumpenszocialista cigányokat is

2015.09.23. 14:26 :: Dörnyei József

Az EU elfogadta az illegális bevándorlók kötelező befogadásáról szóló törvényt. Ennek a borzasztó hatásáról már több cikket írtam, nem fogom újra leírni, hogy mivel jár ez.

Az EU úgy véli, hogy meg kell osztani a terheket, mert aránytalanul nagy terhet visel Németország.

Hát, ez egy szemenszedett hazugság.

Hol él Németországban a lakosság 10% körüli lumpenszocialista cigány népesség? Németországban a lumpenszocialista népesség 90%-a DDR-ből örökölt Német. Ezekből a dolgozók között már alig van, mert sokan közülük nyugdíjasok lettek. A DDR lakosságának túlnyomó része pedig alapból nem volt lumpenszocialista, csak kb. 25-30%-k.

Németországnak most kell majd tömegesen ellátnia lumpenszocialista gazdasági bevándorlókat.

De már most nem fűlik hozzá a foga, megosztaná a terhetek.

Az a javaslatom, hogy ha kvóta rendszer, akkor osszuk már meg az összes lumpenszocialista "más" kultúrájú embereket, tehát az ilyen cigányokat is.

Ugyanabban az arányban, ahogy az illegális bevándorlókat.

Természetesen önkéntes alapon. Az a lumpenszocialista cigány, aki inkább nem magyar segélyen szeretne élni, az mehet, az a cigány, aki pedig maradni akar, az maradhat.

Ezt a javaslatot Magyarországnak be kellene terjeszteni az EU elé. Ha elfogadják, akkor legalább valamit nyerünk az egész szerencsétlen ügyön.

Szólj hozzá!

Címkék: Politika Cigány Migránsok

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr27811782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása