Kimenekülés - Lumpenszocialista ellenes törvények Németországban

2014.08.28. 08:57 :: Dörnyei József

Németország továbbra is munkaerő problémákkal küzd, ezért szüksége van minden szinten munkaerőre, beleértve a teljesen képzetlen munkaerőtől a legmagasabban képzett szakértőkig mindenkit. Akikre azonban nincsen szüksége, ahogy semelyik országnak sem, az a lumpenszocialista.

Németországban fél év után járt eddig a állami támogatás az oda kimenekültnek. Ha a lumpenszocialista kimenekült kihúzta 6 hónapig, akkor onnantól a Német állam nyakán élősködhetett tovább az eredeti országa helyett. Ez jó üzlet volt, mert a lumpenszocialistát az eredeti országokban kevesebb pénzből tartották el.

Mostantól Németország ezeket a lumpenszocialistákat csak 6 hónapig tűri meg, amíg nem kerülnek pénzbe neki. Utána el kell hagyniuk az országot.

Egy másik módosítás szerint a csaló lumpenszocialistákat ki lehet tiltani az országból, ha csalnak a szociális szolgáltatások igénylésénél. Sok lumpenszocialista csalt, pl. azt hazudta, hogy régebben az országban van, mint valójában, hogy megkaphassa a támogatásokat.

A változások a dolgozókat semmilyen szinten nem érintik, a dolgozókat továbbra is szívesen látják.

Más országok is kezdik becsapni a kaput a főleg Kelet-Európából érkező lumpenszocialisták előtt. Sajnos úgy néz ki, hogy maradnak az eredeti ország nyakán, beleértve Magyarországot is.

Ami Magyarország szempontjából pozitív az az, hogy a lumpenszocialista bűnözők is tömegesen menekülnek ki az országból. Nyugat-Európában a bűnözés is jobban megéri. Ezek nem szociális ellátásra, hanem szajréra utaznak és egyébként sem tartják be a törvényeket, ezért ezeket nem lehet ilyen módszerekkel feltartóztatni. Nekünk meg jó, ha nem itt vannak...

komment

Címkék: Kimenekülés

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr386643729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2014.08.29. 08:10:54

hát még ha elterjedne hit hogy ha trendi európai állampolgárságot kér valaki, a magyarról meg lemond akkor nem is lehet így kirakni a németektől... hirtelen egy nagy-nagy problémát lehetne exportálni... :)
süti beállítások módosítása