Társadalom - Újra engedélyezik és támogatják a szegregációt az iskolákban

2013.04.04. 13:52 :: Dörnyei József

Mindig örömmel számolok be arról, ha valamit jól csinál a FIDESZ kormány. Most egy ilyen, sajnos elég ritka alkalom van. Az iskolai szegregáció tiltása szétverte Magyarország oktatási rendszerét és felmérhetetlen károkat okozott. Balogh Zoltán és a KIM jogszabály változtatásokkal teszi lehetségessé a szegregációt, amikor az szükséges.

A Magyarországi lumpenszocialista cigányság felzárkóztatása a jelenlegi keretek között nem megy. Legutoljára még a kommunista Magyarországon sikerült jelentősen csökkenteni a számukat, de a rendszerváltás óta folyamatosan egyre többen vannak.

Erről írtam már egy cikket.

A "moslék" oktatási renddel ráadásul azt is sikerült elérni, hogy minden másik gyerek oktatási színvonala is jelentősen csökkent azokban az országrészekben, ahol nagy számban megtalálhatóak a lumpenszocialista cigányok.

Most jelentős változás lesz az oktatás politikában. A lumpenszocialista cigány gyerekek bekerülnek olyan iskolákba, ahol ténylegesen tudják oktatni is őket.

A többi gyerek meg megszabadul tőlük és az oktatásuk színvonala a sokszorosa lesz a mainak.

Ez a szegregáció egészséges és ki kell terjeszteni az egész ország területére.

komment

Címkék: Társadalom Oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr485194789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása