EU - Magyarország várhatóan kilép az EBEJ (ECHR)-ből

2017.03.21. 15:32 :: Dörnyei József

Az EBEJ (ECHR) - Emberi Jogok Európai Bírósága (European Court of Human Rights)  egy bíróság, amit az emberi jogok szabadságának védelmének felügyeletére hoztak létre. Amikor létrehozták, jó célokat szolgált. Sajnos az utóbbi évtizedekben az emberi jogok jelentősen bővültek és ma már a bíróság a közösség érdekét figyelmen kívül hagyva védi az emberi jogokat.

A blogon már jópár éve javasoltam Magyarország számára, hogy lépjen ki az Európa Tanácsból pontosan azért, hogy ne legyen az EBEJ felügyelete alatt. Most úgy néz ki, hogy az ország vezetése is rájött, hogy lépni kell. Fontos tudni, hogy az ET nem az EU. Simán ki lehet lépni belőle, semmilyen jelentősége nincsen EU viszonylatban. Több más EU tagállam is fontolgatja a kilépést, szvsz. mindegyik Visegrádi ország.

Magyarországon semmi szükség az emberi jogok extra védelmére. A mai jogrendszerünk megfelelően védi az emberi jogokat. Ellenben az EBEJ - a szokásos "a bíróság nem felel semmiért" - módon az emberi jogokat a közösség jogai és érdeke fölé helyezi.

A kilépés egy nagy lépés lenne a terjedő liberálfasizmus megfékezésére. Az EBEJ a liberál-fasiszták egyik szent helye, ahol keményen harcolnak azért, hogy leigázzák az emberiséget. Ha kilépünk az EBEJ-ből, akkor ez a harctér megszűnik és mehetnek a Facebook-ra nyávogni. :-)

1 komment

Címkék: EU

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr912359155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása