Világpolitika - A. Merkelt újrajelöli a CDU

2016.12.09. 10:52 :: Dörnyei József

A. Merkel lesz a jelölt újra a CDU-nál. Ez sajnos várható fejlemény volt Németországban. A Németek újraválasztották volna Adolf Hitlert 1945 Januárjában, mert bíztak volna benne, hogy megnyeri a háborút. :-)

Nagy kérdés, hogy A. Merkel vajon megnyeri-e a választásokat.

Ha megnyeri, akkor Németországban folytatódni fog a "Wilkommen Kultur", tehát Németország folytatja az illegális bevándorlók tömeges befogadását. Arra is számítani kell, hogy A. Merkel a kötelező kvóták segítségével a többi EU országot is rákényszeríti arra, hogy tömegesen fogadjon be illegális bevándorlókat.

A CDU ugyan bejelentette, hogy korlátozzák az illegális bevándorlást, de A. Merkel azonnal bejelentette, hogy nem lesz változás a jelenlegi politikában, csak a hangsúlyok tolódnak át. Ez lefordítva azt jelenti, hogy a CDU hivatalosan nem támogatja a tömeges illegális bevándorlás, de megválasztott és 100%-ban támogat egy olyan elnököt, aki viszont támogatja a tömeges illegális bevándorlást.

Magyarország és a teljes EU számára mindenképpen kemény évek várnak, ha A. Merkel lesz Németország vezetője újra. Folytatni fogja a tömeges illegális bevándorlás támogatását. Éves szinten több millió bevándorló fog érkezni az EU-ba és véglegesen át fogják alakítani az EU-t.

Ahogy a dolgok folyamatosan egyre rosszabbul alakulnak, úgy fog szétesni az EU, tagállamonként. Per pillanatban több tagállamban rezeg a léc. Olaszország, Hollandia közel áll a kilépéshez. Ha szavazásra kerül a sor, akkor szvsz. minden Kelet-Európai ország kilépne az EU-ból.

Szerintem a következő Németországi választások eldöntik az EU sorsát. Ha A. Merkel lesz az új Führer, akkor az EU szétesik. Ha valaki más, akkor az EU-nak van esélye a megmaradásra.

3 komment

Címkék: EU Migránsok Világpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr9412034955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2016.12.13. 00:40:57

Ha A. Merkel lesz az új Führer, a kelet-európai kis államok felfűázhetőek a német gazdasági élettér pórázára mint a '30-as években. És a migránsok nem kötnek le majd a németeknél annyi energiát mint a '30-as évekbeli fegyverkezés...

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2016.12.14. 11:08:54

@Untermensch4:
A migránsok el fogják foglalni Németországot, ami meg fog szűnni létezni, mint Németország, lesz belőle Nyugati Iszlám Állam.

A muszlimokat ismerve ezután pár évvel megtámadják meg a szomszédokat és jó esetben be lesznek dózerolva.

Ezután el lehet majd gondolkozni azon, hogy mit csináljanak az akkor már üres és valószínűleg földig rombolt Németországgal.

Ez a következő 100 év történelme.

Untermensch4 2016.12.15. 10:00:21

@Dörnyei József: Emberi tényező. Bármilyen fegyelmezettek is a németek, nem fogják szépen rendezett alakzatban állva várni a kardos-lefejezős buckalakót. Kb felível a militáns neonáci és egyéb szerveződések karrierje, amíg a veszély nem szűnik. Csak okulva a történelmi tapasztalatokból vszeg több szálon fogja ezt futtatni a német titokzatos szolgálat, nehogy úgy önjáróvá váljon a "gyógymód" mint az 1920-as években a komcsik elleni... :)

"A Németek újraválasztották volna Adolf Hitlert 1945 Januárjában, mert bíztak volna benne, hogy megnyeri a háborút"
Göbbels doki korszakalkotó volt propagandában. Manapság meg az internet sokkal demokratikusabb, a hülyeség és a pánik is gyorsabban és olcsóbban terjed/terjeszthető. És a fogyasztók is szkeptikusabbak állambácsival szemben.
Egyébként volt több merénylet-kísérlet is hitler ellen, csak nem jöttek össze.
süti beállítások módosítása