Politika - Megszűnik a Népszabadság - csendben

2016.10.17. 16:06 :: Dörnyei József

A tulajdonos megszünteti a Népszabadság nevű egyik utolsó kommunista bástyát. A nemzetközi sajtó és az EU minden próbálkozása ellenére senkit sem érdekelt az ügy.

Ritkán kerül fel Magyarország a címlapokra az EU vezető újságainál. Egyik ilyen alkalom volt a migránskvóta elleni népszavazás, majd, meglepetésre a Népszabadság megszüntetése is "kiemelt" hír lett. Még a mai napon ott virít a BBC nemzetközi címlapján. A kvóta népszavazás kb. 2 napot volt fent...

Magyarországon van egy károgó/liberál-fasiszta média, ami reggeltől estig más sem csinál, csak a kormányt szidja mindenért, ami Magyarországon és a világban történik valamint a migránsok befogadására uszít. A Népszabadság egy oszlopos tagja volt ennek a károgó/liberál-fasiszta médiának.

A csendes többség ilyenkor nem kezd el veszekedni velük, nem megy tüntetni a Népszabadság székháza elé. (Ha volt neki székházuk) Ehelyett nem olvas Népszabadságot. 

Ez az igazi fegyver a károgó/liberál-fasiszta média ellen. Nem szabad olvasni őket, nem szabad nézettséget generálni nekik. A tulajdonos aztán előbb-utóbb megunja a veszteséget és bezárja.

Szerintem nemsokára be fog zárni a másik oszlopos károgó/liberál-fasiszta is, a H*G. Régen nagyon szerettem olvasni, de az utóbbi pár évben átment károgó/liberál-fasiszta szócsőbe. A H*G-ről nehéz volt leszokni, mert voltak és vannak benne olyan cikkek is, amiket érdemes lenne elolvasni. De ezeket nem lehet megtalálni a szemét olvasása nélkül. Annyit pedig nem ér meg.

károgó/liberál-fasiszta média jelentősen visszaszorult Magyarországon. Nagyon erős volt, de mára az árnyéka önmagának és szépen, lassan, folyamatosan gyengül.

Ez egy pozitív fejlemény. Semmi szükség egy DK v. MSZP kormányra Magyarországon. Ha a médiájuk gyenge v. alig létezik, akkor kevés az esély egy újabb kommunista hatalomátvételre.

3 komment

Címkék: Politika

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr7011816035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

savrola 2016.10.17. 16:35:46

"liberál-fasiszta" Ilyet komoly ember nem ír le. Nem olvastam Népszabadságot, Népszavát sem, nem is igazán érdekel... Csak picit visszás, hogy a megszüntetés miatti felháborodás okán valaki felemeli a "hangját", de a közmédia és némely kereskedelmi média kormány általi kisajátítása, agymosodává alakítása miatt egyáltalán nem... Én meg azt hiszem erről a blogról fogok leszokni...

Asidotus 2016.10.19. 17:17:17

Végülis, kinek hiányzik, hogy megírják, mit lopott, csalt, hazudott a kormány?

rhubarbjelly 2016.11.01. 10:32:18

A blog hosszabb szünet utáni újraindítása óta gyanakodtam, de most már biztos vagyok benne. Dörnyei urat elrabolták az ufók és valaki más posztol helyette. :-(
süti beállítások módosítása