Migráns Háború - Nekünk is jó az Osztrák kerítés

2016.07.21. 12:02 :: Dörnyei József

Ausztria bejelentette, hogy szükség esetén ki fog építeni egy kerítést a Magyar határra. Sokan úgy gondolhatják, hogy akkor majd itt maradnak a nyakunkon a migránsok, ezért ez egy rossz dolog a mi számunkra. Nem az. Kifejezetten jó. Persze csak akkor, ha elkészül. A fantom kerítés nem fog megállítani egyetlen migránst sem.

A migránsok jól informáltak. Pontosan arra mennek, amerre a legkönnyebb. Ha valahol kemény ellenállásba ütköznek, mint pl. most a Magyar határon, akkor arra egyáltalán nem mennek.

Ha Ausztria felhúzza a saját kerítését és mondjuk még hatásos is lesz, tehát mondjuk ugyanúgy nem lehet rajta átmenni, mint a Magyar kerítésen, akkor a migrások pontosan tudják, hogy kettő megkerülhetetlen akadályon kell átmenniük, ha felénk próbálkoznak. Még kevesebben jönnek felénk.

Az EU legalábbis egyelőre tárt karokkal várja a migránsokat és ezt ők is pontosan tudják. Ha egyszer beléptek Németország területére, akkor otthon vannak. Tehát a migránsok jönni fognak.

Számunkra az a fontos, hogy ne Magyarországon keresztül jöjjenek. Az Osztrák kerítés ezen sokat segítene.

Sajnos a jelenlegi Osztrák kormány bevándorlás párti. Ez a kerítés legalábbis egyelőre fantom kerítés marad. A célja az, hogy a félbites Osztrák választókat megnyugtassa, hogy a kormány akár meg is tudná védeni őket a migránsoktól, ha akarná, A jelenlegi kormány persze nem akarja, ezért nem építi a kerítést, csak beszél róla. Egy új, nem migránspárti kormány viszont fel tudná építeni a kerítést.

Hasonlóképpen a Magyar kerítés kifejezetten jó Szerbia számára is. Amióta megvan a Magyar kerítés, leállt a migráció ezen az útvonalon. Szerbia is rákényszerült, hogy megépítse a saját kerítését. A Szerb kerítés nem túl hatékony, ezért kevés az elrettentő ereje, de lehet rajta javítani és pont most kezdtek hozzá a Szerbek. Miután látták, hogy hogyan kell csinálni. Magyarország az EU példa országa, mi vagyunk az egyetlen EU ország, ami hatékonyan tud harcolni a migráns háborúban.

1 komment

Címkék: Migráns Háború

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr938905054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.07.21. 12:47:27

Így igaz.

Aki meg nyugaton nagyon akar iszlamistákat, az küldjön hajókat a török partokhoz: Törökország képes milliós számban biztosítani exportot ebből az egzotikus árucikkből.
süti beállítások módosítása