Facebook link

Oktatás - Lecseszte az EU Magyarországot a cigányoktatás miatt

2016.05.26. 14:04 :: Dörnyei József

Lecseszte az EU Magyarországot sokadszorra, amiért a cigány gyerekek nagyobb létszámban kapnak felzárkoztató oktatást, mint a nem cigány gyerekek.

Nehéz megfogalmazni ekkora baromságot olvasva az embernek a véleményét.

Elsősorban Magyarországot nem fasiszták kormányozzák, mint amilyen az EU felsővezetése, legalábbis jelenleg nem fasiszták kormányozzák. Ezért mi nem teszünk különbséget cigány és nem cigány gyerek között. Vannak kivételek, de ez elenyésző és semmiképpen nem a rendszer.

Másodsorban az egy adottság, hogy a cigány gyerekek között több szorul rá a felzárkoztató oktatásra.

Igazából szvsz. nem is szabadna számolni, hogy mekkora arányban szorulnak rá erre a cigány és nem cigány gyerekek. Ez az első lépcső ahhoz, hogy az EU előírja, hogy barna csillagot kell varrni a cigány gyerekek ruhájára, hogy már messziről látszon, hogy ők cigányok. Ez segíti az EU fasisztákat abban is, hogy könnyebben meg tudják számolni, mennyi cigány gyerek jár testnevelés órára...

Harmadsorban a felzárkoztató oktatás azt jelenti, hogy az arra rászoruló gyerekeket felzárkóztatja a többihez. Ez integrációhoz vezet. A felzárkoztató oktatás egy pozitív dolog. Az EU fasisztáknak szvsz. azért nem tetszik a felzárkóztató oktatás, mert ők nem akarják, hogy a cigányok felzárkózzanak és integrálódjanak. Ha betesszük a rászoruló gyerekeket a többi közé, akkor az életben nem fognak felzárkózni és maradnak lumpenszocialista cigányok örökre.

Negyersorban a felzárkóztató oktatás jelentősen drágább, mint a "normál" oktatás. Ha Magyarország leszarná az arra rászoruló cigány gyerekek sorsát, akkor bevágná őket a "normál" oktatásba, ahogy ez régen történt és akkor ezek a cigány gyerekek mennének a lecsóba, ahogy régen.

Ötödsorban a nem lumpenszocialista cigány gyerekek még csak véletlenül sem kerülnek felzárkóztató iskolába. Elég sok "normál" cigány családot ismerek és a gyerekeik "normál" iskolába járnak.

komment

Címkék: EU Oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr588748770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2016.05.28. 00:39:55

"Ezért mi nem teszünk különbséget cigány és nem cigány gyerek között. Vannak kivételek, de ez elenyésző és semmiképpen nem a rendszer."
Mivel a magyar jog tiltja az etnikai "címkézést", nincs különbségtétel. Ennek ellenére azért "lehet tudni" ki cigány. Az integrált és a szegregált felzárkóztatás támogatásában viszont tudtommal megoszlik a hozzáértők megoszlása (nem a tízmillió szakértőre gondolok).
A hiba inkább olyan jellegű mint ha egy hajónál azon vitáznánk hogy nyílt vízen meg kell-e próbálni betömni a léket vagy elég a szelvényt lezárni hogy a hajó más részébe ne menjen át a víz. A hajó nincs jól megépítve ha magától kilukad szegény.
A mai magyar oktatási rendszer a lyukas hajónk. Normális működés esetén nem létezhetne olyan hogy egy komplett társadalmi csoport "felzárkóztatásra" szorul (kivéve ha a csoport definíció szerint egészségkárosodott, mozgás- értelmi sérült, ilyesmi).
"Ha betesszük a rászoruló gyerekeket a többi közé, akkor az életben nem fognak felzárkózni és maradnak lumpenszocialista cigányok örökre."
Nem cigány lumpenszocialisták is termelődnek az oktatási rendszernek "köszönhetően". Nem olyanokra gondolok akik "elfélcigányosodnak" (domináns "kultúra" hatása az egyének közösségi életterében) hanem óvoda/iskola kezdeténél "normál/átlagos" "fehérekre".
süti beállítások módosítása