Politika - Mennyi a "menekültek" teljes száma?

2015.07.14. 23:43 :: Dörnyei József

A liberálisok megpróbálják telebeszélni a lakosság fejét azzal, hogy milyen fantasztikus ötlet befogadni a "menekülteket". Akkor egy kis kijózanító arról, hogy miről is beszélnek a félkegyelműek.

A potenciális "menekültek" teljes Afrika az Arab/Muszlim világ és India lakossága. Ez kb. 3 milliárd "menekült". Ebből már levontam azoknak a számát, akik nem akarnak ide menekülni a fenti régióból. A 3 milliárd azoknak a száma, akiknek minden gazdasági okuk megvan arra, hogy ide "meneküljenek".

Ha holnap egyszerre megérkezne mind, akkor kicsit szűken lennénk a mi kis 10M-os Magyarországán.

300 "menekült" jutna minden polgárra.

Egy átlag család 70 nm-es lakásába a jelenlegi 4 családtag mellé be kellene még valahogy zsúfolni 1200 "menekültet". Annyi jutna rájuk.

Magyarország élelmiszer tartaléka kb. 3 nap alatt fogyna el, legjobb esetben 6 napig tartana ki. Utána nem lenne ennivaló senkinek.

Az utcán sem lehetne a megszokott módon közlekedni, Budapesten lenne a 2M mai lakosság mellett még 600M "menekült" is. Minden utca, közterület, park, stb. tele lenne velük. Budapest területe ~500km2 = 500 M m2 - ha ennek a fele a be nem épített terület, akkor 250 M m2. Több, mint 2 "menekült" lenne minden m2 területen.

Az illegális bevándorlás nem véletlenül illegális. Néhány illegális bevándorlót még lehet kezelni, de tömegeket nem. Minél nagyobb tömegről beszélünk, annál kevésbé lehet kezelni a helyzetet. A jelenlegi "menekült" áradat már rövidtávon sem kezelhető, középtávon összedönti a költségvetést, hosszútávon pedig lázadáshoz vezet. A "menekült" áradat igen gyorsan tovább tud erősödni, 3 milliárd lakos áll mögötte. Ha tovább erősödik az ütem, akkor még kevésbé lehet kezelni, szélsőséges esetben háborús helyzethez vezethet.

Ez akkor is így van, ha ez a liberálisoknak nem tetszik. Vannak az álmok és vannak a tények meg a rideg valóság.

A "menekült" áradatot meg kell állítani és most kell megállítani.

7 komment

Címkék: Politika Világpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr207628982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.07.15. 05:44:16

A legújabb ballib alapeszme: a határőrizet szűnjön meg az egész világon, s mindenkinek alanyi joga legyen a Nyugat-Európába való azonnali költözés, kivéve persze a határontúli magyarokat meg a 20 millió szemét románt, akik kötelesek szülőhelyükön maradni örökre.

Untermensch4 2015.07.15. 23:00:30

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: A liberális kívánságlistáról nagyon hiányolom a szabad fegyvertartáshoz való jogot. Nem kell amerikanizálódni, csak ausztriához és szlovákiához felzárkózni európaiságban. Amikor a határok nélküli dicső múltról szónokolnak, soha nem kerül elő a fegyvertiltás nélküli dicső múlt.

Untermensch4 2015.07.15. 23:02:20

A "3mrd menekült jön magyarországra" üti a "20millió románt", innen már bulvár legyen a talpán aki emelni tudja a tétet. Esetleg dél-amerikával... :)

stoppos76 2015.07.16. 08:14:27

Csak ha a 3 milliárdból kivonjuk azoknak a számát, akiknek esze ágában sincs magyarországra jönni, akkor marad három.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2015.07.16. 20:41:10

@stoppos76:
Az a 100K ne is zavarjon, aki már itt van.
Az a 2M pedig, akik már most úton vannak, végképp ne zavarjon.

Untermensch4 2015.07.19. 09:18:56

@Dörnyei József: Tulajdonképpen össze lehetne kötni a problémát egy másikkal, a kevés börtön-férőhellyel. Tehát olyan, kerítéssel körülvett létesíítményeket kell építeni amik kis befogadóképességű börtönök, nagy udvarral ahol elfér sok sátor. Ahol rendeltetésszerű használatnál börtönőrök lennének ott rendőrök/katonák+bev.hivatalnokok is lehetnek, a NATO-missziók egy részében úgyis fontos skill lenne katonáinknál a békefenntartás (menekülttáborokban is). Ha pedig a várakozást nem bírva bűncselekményt követnek el, nem nagy kunszt a börtönadminisztrációnak írásos nyomok mellőzésével olyan helyre rakni a bűnöző menekültet ahonnan nem kerül ki élve. Ha jobban akarjuk csinálni a "máltai módszer"-t akkor pedig a határkerítést nem folyamatosra építve (néhány km-es aknamezősávok körülkerítve, 100-200m-es közökkel vadvonuláshoz), a "hézagok" biztosításához tüzérséget is igénybe véve, a menekültáradat elapadása után bőven lesz börtönünk hogy a férőhelyek hiánya ne fogja vissza a bíróságok ceruzáját.

stoppos76 2015.07.23. 15:46:41

@Dörnyei József: Honnan veszed a 100K-t? Hogy ennyien kértek menedékjogot? Mennyi van ebből ténylegesen itt Magyarországon? Ugyanígy, a 2milliót honnan veszed?
süti beállítások módosítása