Oktatás - A nem szegregált iskola veszélyes a gyerekre

2013.10.14. 16:33 :: Dörnyei József

Megtörtént eset a Facebook-ról - egy drogos család drogos gyereke büntetlenül erőszakolja bele a drogot az iskolás gyerekekbe.

"Hát akkor kedves ismerőseim nem tudom tovább magamban tartani,muszáj,hogy tudjatok róla,hogy milyen világban élünk.Neveket és az iskolát nem fogom leírni.A lényeg,hogy szerdán a kisfiam kórházba kerűlt a toxicológiára merthogy egy a kissebbséghez tartozó osztálytársa amit itt zárójelben megjegyeznék,hogy 7 éves gyerekekről beszélünk metadon adott be neki ERŐSZAKOSAN megakadályozva,hogy ő azt ki tudja köpni.Ezek után én feljelentettem őket kiskorú veszélyeztetése miatt amikor is az volt a válasz,hogy mivel kiskorú volt az elkövető nem bűntethető az édesanyja meg ha csak annyit mond,hogy olyan magasságban tárolta,hogy ott a gyerek nem érhette el máris nem büntethető!!!!!!!!!!!!!A gyámhatóságon való feljelentés mitsem ér hiszen nagyon is ismerik ezt a családot és bizony félnek tőlükhiszen az egész család HEROIN függö.Kérlek benneteket,hogy ha nem esik nehezetekre osszátok meg a történetem,hogy minnél több emberhez eljusson....."

A történethez nem kell sok kommentár. Az az iskola, ahová ez a gyerek jár, veszélyes, az összes szülőnek azonnal ki kell vennie onnan a gyerekét vagy nem szabad addig elengedni az iskolába, amíg ez az állat gyerek is oda járhat.

Az ilyen állat gyerekeket el kell szegregálni a normális gyerekektől, bármi áron. Külön iskolát vagy börtönt kell nekik csinálni és oda járatni vagy legalábbis nem beengedni a normális iskolákba. Az ilyen állat gyerekből amúgy sem lesz semmi más, mint egy bűnöző, nem szabad engedni, hogy már a kisgyerekeket megmérgezze.

Ha valóban jobban szeretnél élni:              Nemzeti Kapitalista Párt

 

Szólj hozzá!

Címkék: Oktatás Bűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr585568189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása