Választások - A régi vörös dumával kampányol az MSZP

2013.07.17. 10:33 :: Dörnyei József

Adóemeléseket ígér az MSZP, valamint mérges lumpenszocialistákkal rémisztget.

A FIDESZ emelt szinte minden adón, beleértve a munkabérre rakódó adókat is. A harácsot nem nagyon emelte, ezért az a többi adóhoz képest akár kevesebbnek is tűnhet, de nem lett kevesebb, hanem az is több lett - 48,5%-ról nőtt 51%-ra.

Az MSZP-t ez nem érdekli, persze azért nem, mert a szavazótáborában mára nincsen egyetlen aktívan dolgozó ember sem.

Az MSZP kampány másik eleme a riogatás. Ez is a nem aktívakra van kihegyezve, mert a lumpenszocialista bűnözés elsősorban az időseket sújtja.

A riogatás természetesen nem légből kapott dolog, hiszen maga az MSZP szaporította el a lumpenszocialista elemeket Magyarországon, akik lassan tömegesen nőnek fel és mivel másra nem alkalmasak, bűnöző lesz belőlük. (Valahol 90%+ arányban, de olvastam 98%-os arányt is, egyes településeken)

Az MSZP reklámozza magát természetesen az általa felnevelt lumpenszocialista réteg felé is, de ez a réteg nem szavaz és ha mégis, akkor nem tudja, hogy hova kellene. Nekik természetesen az MSZP a legjobb párt, a Magyar lumpenSzocialista Párt. A lumpenszocialisták többsége nem tud ugyanis olvasni, ezért az MSZP vagy bármi más párt nem tudja őket befolyásolni. Olvasni tudás hiányában a szavazás is nehézkes, emiatt sem szavaznak.

A dolgozók számára továbbra sincsen értelmes alternatíva, ezért vezet továbbra is toronymagasan a FIDESZ.

Ha nem jön egy nem szocialista, tehát kapitalista párt, akkor a FIDESZ nyerni fog 2014-ben.

Az MSZP programját ismerve könnyen lehet, hogy a FIDESZ a kisebbik rossz...

Az alternatíva:

Nemzeti Kapitalista Párt

1 komment

Címkék: MSZP Politika FIDESZ Társadalom Választások

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr335409324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EXO 2013.07.28. 22:00:58

Azt én is úgy tartom, hogy a Fidesz a kisebbik rossz, de a kormány tett arról, hogy a lumpenszocialistákon kívül is szerezzen ellenségeket magának.
Ezt leginkább a fizetős felsőoktatással igyekezett elérni, ugyanis gyenge anyagi hátterű családok most már sokkal kevésbé merik bevállalni a több év tanulás költségeit és ha bevállalják, akkor is többmilliós adóssággal kezdik a munkaerőpiacon.
Így a kormánya azokkal cseszett ki a legjobban, akiket korábban legjobban "képviselt" a "polgárságot"
süti beállítások módosítása